Mogens Krogh tiltræder som administrerende direktør i Vendsyssel FF

Hjørring den 6. juni 2017

Den tidligere landsholdsmålmand fra Brøndby IF og EM-helt fra 1992, Mogens Krogh (53), tiltræder som administrerende direktør i Vendsyssel FF.

Mogens Krogh kommer senest fra en stilling som cheftræner i Næstved Boldklub A/S. Tidligere har Mogens Krogh bestridt stillinger som direktør i Sakamoto Media A/S (et selskab som fungerede som marketing- og kommunikationsafdeling for Brøndby IF), kunderelationschef i Brøndby IF, sponsorchef i Royal Golf Center A/S samt administrerende direktør i Hvidovre Fodbold A/S.

Endvidere er Mogens Krogh i besiddelse af DBUs A-træneruddannelse (UEFA A-licens) samt M1 og M2 målmandstræneruddannelserne. Hertil kommer, at han også tidligere har været tilknyttet Brøndby IF og det Færøske A-landshold som målmandstræner.

”Det er med stor glæde, at vi i Vendsyssel FF har været i stand til at tiltrække en kapacitet som Mogens Krogh. Mogens Krogh har både en kommerciel, en administrativ og en fodboldmæssig baggrund, hvilket jeg anser for en helt unik baggrund til stillingen som administrerende direktør i Vendsyssel FF. Et andet stort plus er, at han er lokal og har et stort netværk i Vendsyssel og i ”fodboldverden”. Ansættelsen af Mogens Krogh er endnu et positivt tiltag, hvor der igen bliver bygget på, vores i forvejen solide fundament ” udtaler bestyrelsesformand Jacob Andersen.

”I forbindelse med Mogens´s ansættelse har vi også fundet det naturligt at ændre på vores organisatoriske set-up. Mogens bliver den øverste ansvarlige i Vendsyssel FF, herunder såvel administrativt, kommercielt som sportsligt. Dette betyder bl.a. i praksis, at cheftræner Erik Rasmussen i sit daglige arbejde kommer til at referere ind til Mogens Krogh, men alle væsentlige beslutninger af sportslig karakter, tages stadig af det sportslige udvalg. Samtidigt nedlægger vi stillingen som sportsdirektør, da disse opgaver fremadrettet vil blive varetaget af Mogens Krogh” udtaler Jacob Andersen.

Det sportslige udvalg i Vendsyssel FF består herefter af:

Jacob Andersen, Carsten Lauritsen, Mogens Krogh og Erik Rasmussen.

”Man kan vel sige at ringen bliver sluttet nu. Jeg trådte mine barne- og ungdomsstøvler i Horne KFUM, Asdal og Taars Ugilt, inden turen gik til Ikast og senere Brøndby IF.

Jeg har fra sidelinjen fulgt Vendsyssel FF’s imponerende udvikling igennem de seneste år og efter samtaler med bestyrelsesformand Jacob Andersen, hvor jeg blev præsenteret for en spændende strategi og et sundt økonomisk fundament, var det nemt for mig at takke ja til de spændende udfordringer, der ligger i fremtiden.

Niels Hausgaard har engang udtalt at: ”Vi vendelboer er ikke stolte af, hvor vi kommer fra, vi er taknemmelige” Jeg er også taknemmelig og glæder mig til at skulle arbejde sammen med de dedikerede medarbejdere, loyale samarbejdspartnere, frivillige og fans der har skabt det sunde fundament, som er basis for en spændende fremtid.

Med udspring i en god sportslig strategi, og en sund økonomisk tilgang kan Vendsyssel FF – hele regionens hold, blive noget, som vi vendelboer kan blive endnu mere stolte af” slutter Mogens Krogh.

Mogens Krogh tiltræder i sin nye stilling den 8. juni 2017.