Nederlag i 7. og 8. runde af eSuperligaen

Det blev desværre ikke til point i denne uges to runde af eSuperligaen, da vi krydsede klinger med Lyngby BK og Randers FC.

Mandagens opgør var mod Lyngby BK, der inden opgøret havde vundet tre og tabt tre kampe i efterårets eSuperliga.

Andreas Kjær Hedegaard lagde ud mod Aldin Ismajlovic i et livligt og åbent opgør. Og det var Hedegaard, der kom bedst fra start.

Efter 33 minutter bragte han sig foran 1-0, da Kylian Mbappé sendte bolden nettet. Hedegaard kunne dog ikke holde føringen halvlegen ud, da Michael Ballack begik et noget hårdt dømt straffespark i 1. halvelgs sidste minutter. Et straffespark Aldin udnyttede til at bringe balance i regnskabet.

Efter pausen overtog Aldin Ismajlovic og Lyngby BK desværre kampen, og på seks gode minutter i anden halvleg lukkede han reelt kampen med to scoringer.

I slutfasen af kampen forsøgte Hedegaard sig med et pres for at få et vigtigt udebanemål, men i stedet for en reducering lukkede og slukkede Aldin opgøret med en scoring til 1-4.

Dermed var det noget af et bjerg, der skulle bestiges for Andreas Keller.

Og det så ud til, at Keller havde taget de hurtige vandrestøvler på. I hvert fald startede han kampen bedst, og kunne med lidt held have bragt sig foran 1-0 efter små 23 minutter mod Andreas Kaalby.
Men Riyad Mahrez’ afslutning tog stolpen og sprang i spil igen.

Som kampen skred frem fik den unge Lyngby BK-spiller overtaget, og med knap 10 minutter igen afgjorde han kampen med opgørets enlige mål.

Det blev derfor til et samlet 1-5 nederlag til Lyngby BK.

(artiklen fortsætter efter videoen)

I gårsdagens opgør var Andres Keller og Andreas Hedegaard blevet sat på en svær opgave, da de skulle op mod den tidligere verdensmester Mohamad Al-Bacha.

Men opgøret mod Randers FC begyndte godt. Andreas Hedegaard lagde ud mod Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, og Hedegaard gav os en god start på opgøret.

Hedegaard vandt nemlig sit opgør, hvor der især var åbnet for målkontoen i kampens 1. halvleg. Her bragte Hedegaard sig foran 1-0 ved Rio Ferdinand på et hjørnespark. Men føringen holdt ikke længe, da ‘HassanPlayer’ udlignede i det efterfølgende angreb.

Men Hedegaard lod sig ikke slå ud af den hurtige reducering. Efter godt og vel en halv time tog han nemlig endnu en føring, da Paul Pogba havde sidste fod på bolden, inden den strøg i netmaskerne.

Igen svarede ‘HassanPlayer’ godt igen, og udlignede til 2-2 kort før pausen.

Og bedst som det lignede en pointdeling, løb Hedegaard med sejren i kampens døende minutter. Dermed skabte han et fornuftigt udgangspunkt for Andreas Keller, ved at vinde 3-2.

I opgørets anden kamp skulle Andreas Keller op mod en af de helt store profiler på den danske FIFA-scene – nemlig den tidligere verdensmester Mohamad Al-Bacha.

Og det viste sig – desværre – også som en for stor mundfuld for Keller. Allerede efter ni minutters spil havde Al-Bacha bragt sig foran 1-0.

Men Keller gav ikke op, udfordrede Al-Bacha, og var meget tæt på at bringe balance i regnskabet efter 28 minutter, men desværre tog Mahrez’ afslutning stolpen, og dermed bevarede Al-Bacha overtaget.

I anden halvleg forsøgte Keller sig at angribe for at bringe kampen tilbage i vores favør, men Mohamad Al-Bacha viste, hvorfor han er så svær at bide skeer med. Og i kampens slutfase lukkede og slukkede han kampen med en scoring til 2-0.

Dermed kunne Randers FC sætte tre point ind på kontoen, mens vi desværre måtte tage hjem fra hovedstaden uden point og en placering nederst i tabellen.