Nederlag på Fyn

Inden dagens kamp havde OB ikke tabt i 10 kampe – og vi blev desværre ikke holdet, der stoppede fynboernes stime. Jacob Michelsens tropper var for stor en mundfuld.

Det var ellers os, der var i teten fra kampens start. I løbet af kampens første fem minutter havde vi tre hjørnespark. Men vi formåede aldrig at blive rigtige farlige, og i stedet arbejdede hjemmeholdet sig ind i kampen. Efter ni minutter fik hjemmeholdet et frispark på kanten af feltet, og fem minutter senere var der igen optræk til ballade i vores ende. De gange fik vi afvist, men fire minutter senere – efter 18 minutters spil – kom OB foran. Et indlæg blev slået fladt ind under mål, og frem poppede Bashkim Kadrii, der kunne sætte foden på og sende bolden ind bag Nicolai Flø.

I kampens første 45 minutter var det småt med chancer, men efter 33 minutter havde hjemmeholdet et par gode forsøg, hvor vi i flere omgange ikke fik afvist fynboernes tilnærmelser. Men vi slap med skrækken.

Et par minutter senere havde Benjamin Lund et skud fra distancen, men venstrebacken kunne ikke holde bolden nede, og den røg et stykke over mål.

Der blev ikke scoret flere mål i første halvleg, og vi skulle derfor jagte et enkelt mål.

Men hjemmeholdet var ikke tilfredse med det ene mål. Fire minutter inde i anden halvleg måtte Flø hive en god redning op af ærmet, og det samme var tilfældet fire minutter senere.

I anden halvleg havde vi svært ved at komme frem til nogle store chancer. Kun et par få gange fik vi testet Sten Grytebust, men den norske målmand var en sikker sidste skanse for fynboerne.

Og efter 67 minutter øgede hjemmeholdet føringen, da Bashkim Kadrii med et fladt skud fra kanten af feltet satte den ind bag Nicolai Flø, der ellers var ude i fuld figur.

I kampens slutfase kunne det være blevet 3-0, men en heroisk Alexander Juel Andersen forhindrede, at det blev til et slemt nederlag.

Så det endte med et 2-0 nederlag i Odense til et godt spillende OB-hold.

Matchfacts, Superligaen, 18. runde

OB – Vendsyssel FF 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 18. min Bashkim Kadrii, 2-0 67. min Bashkim Kadrii

Advarlser: 38. min Bashkim Kadrii (OB), 44. min Søren Henriksen, 60. Julius Eskesen (OB).

Tilskuertal: 4246

Startopstilling, OB (3-5-2): Sten Grytebust – Oliver Lund, Jeppe Tverskov, Alexander Ludwig – Ryan Johnson Laursen (72 Mikkel Desler), Julius Eskesen (85. Kamil Vacek), Janus Drachmann, Casper Nielsen, Troels Kløve – Bashkim Kadrii (78. Anders K. Jacobsen), Nicklas Helenius

Startopstilling, Vendsyssel FF (3-4-3): Nicolai Flø – Alexander Juel Andersen, Sander Fischer, Søren Henriksen – Washington Brandão, Mikkel Wohlgemuth, Morten Knudsen, Benjamin Lund (68. Emmanuel Ogude)– Lucas Jensen, Sebastian Czajkowski (85. Daniel Christensen), Ninos Gouriye (39. Myroslav Slavov)