Nederlag til AaB i Reserveligaen

Vendsyssel FF måtte se sig besejret af AaB i Reserveligaen, da de to hold krydsede klinger på sidstnævntes træningsanlæg på Hornevej.

AaB stillede med et stærkt hold med over 1200 Superligakampe på CV’et, så det var en stor udfordring, der ventede for Mike Tullbergs tropper. Og vi var da også ved at få en chokstart, da vi ganske få sekunder inde i opgøret havde den første chance, men Michael Lansing og AaB-forsvaret stod distancen.

Hjemmeholdet var mest på bolden i første halvleg, og havde flere gode tilbud. Men vi bed også godt fra os, og havde mulighederne for at drille favoritterne fra syd.

Efter 25 minutter faldt kampens første scoring, og det var AaB’s hollandske angriber Tom van Weert, der opsnappede en clearing, inden han udplacerede Michael Tørnes i målet.

Som halvlegen skred frem fik vi bedre fat, men AaB’s defensiv stod godt placeret og var svære at nedbryde. I den anden ende stod Michael Tørnes en fremragende kamp, og diskede op med flere gode redninger, hvorfor første halvleg kun endte med den ene scoring.

Kort inde i anden halvleg fordoblede AaB føringen, da Bardhed Bytyqi fik sendt bolden ind bag Tørnes i målet.

Som halvlegen skred frem kæmpede vi os mere ind i opgøret, og vi havde – ligesom i første halvleg – et par gode muligheder for at få bolden i nettet. Men en god AaB-defensiv og den sidste skarphed fra vores side af gjorde, at vi ikke fik prikket bolden det sidste stykke over stregen.

I stedet lukkede og slukkede AaB kampen kort før tid, da Wessam Abou Ali fik sidste fod på.

Men trods nederlaget var assistenttræner Mike Tullberg godt tilfreds med sit holds indsats i dagens kamp.

”Det var et Superligahold, vi mødte. De havde mange med, der regelmæssigt spiller i Superligaen. Og det var med afstand vores bedste Reserveliga-kamp. Første halvleg var meget lige – de havde dog bolden mest – men vi skabte lige så mange chancer som dem, og i anden halvleg blev vi presset. Det er helt fantastisk, at vi kan have seks spillere med fra Hjørring Idrætsforening, hvoraf fem af dem spiller – to af dem fra start – og får en oplevelse af at spille mod et Superligahold og rent faktisk kan være med. Mine ’egne’ spillere gjorde det rigtig godt i dag og er skyld i, at de fem HI-spillere kunne levere så god en præstation,” siger han.

Matchfacts – 4. spillerunde, Reserveligaen

AaB  – Vendsyssel FF 3-0 (1-0)

Mål: 1-0 25. min Tom van Weert, 2-0 49. min Bardhec Bytyqi, 3-0 87. min Wessam Abou Ali

Startopstilling, AaB (4-4-2): Michael Lansing – Kristoffer Pallesen, Jores Okore (46. Jakob Blåbjerg), Mathias Ross, Patrick Kristensen – Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Filip Lesniak, Bardhec Bytyqi (70. Oliver Klitten) – Tom van Weert (70. Mikkel Kaufmann), Kasper Risgård (46. Wessam Abou Ali)

Startopstilling, Vendsyssel FF (3-5-2): Michael Tørnes – Jeppe Svenningsen, Kasper Povlsen, Oliver Helledie Isaksen – Lucas Jensen (80. William Rams), Ninos Gouriye, Jeppe Illum, Mads Hoe Nielsen (76. Rasmus Prangsgaard), Washington Brandão – Myroslav Slavov, Marcus Solberg (46. Alexander Møller)