Nederlag til Superligahold i anden træningskamp

Det blev til en nederlag på 3-0 til nyoprykkede Silkeborg IF i dagens træningskamp. Et nederlag der var et mål eller to for stort bedømt ud fra chancerne i kampen.

For allerede inden stadionuret havde rundet de fem minutter, havde vi kampens første store chance. Jeppe Svenningsen stod umarkeret tæt under mål efter et hjørnespark, men desværre ramte hans hovedstød tværribben, og sprang i spil igen. Og blot et par minutter senere lå bolden inde bag Victor Smedsrud i vores mål.

Efter målet satte hjemmeholdet sig tungt på kampen. De spillede bolden godt rundt og fik os til at løbe rundt efter den. Men trods overtaget havde de svært ved at spille sig frem til de helt store chancer. Og med lidt mere skarphed kunne vi sagtens have udlignet. Tiémoko Konaté smed et fremragende indlæg ind i hovedet på Ogude, men den nigerianske angriber fik ikke ordentlig træf på bolden, og hans hovedstød strøg ved siden af mål.

Faktisk skulle vi frem til et par minutter før pausefløjt, før hjemmeholdet igen fik sat en afslutning inden for rammen. Desværre for os gik bolden igen ind bag Smedsrud og kassen, og hjemmeholdet var dermed foran 2-0. Det resultat gik de to hold også til pause med.

Efter pausen fik vi bedre fat i spillet. Og vi fik da også bolden i kassen. Efter 51 minutter fik Ogude prikket bolden ind i netmaskerne fra tæt hold, men linjedommeren vinkede for offside. Den var meget , meget svær at se.

Det underkendte mål gav os mod på mere, og vi havde hjemmeholdet presset helt i bund. Og vi havde flere muligheder for at få reduceret, men vi manglede den sidste kynisme og skarphed på banens sidste tredjedel.

I stedet lukkede og slukkede Silkeborg IF kampen til allersidst. Vi blev spillet en smule tynde, og med et par fikse kombinationer kunne Oliver Haurits prikke bolden ind i et tomt mål til slutresultatet 3-0.

Matchfacts, træningskamp

Silkeborg IF – Vendsyssel FF 3-0 (2-0)
Mål: 1-0 7. min Nicolai Vallys, 2-0 43. min Jeppe Okkels, 3-0 89. min Oliver Haurits
Startopstilling, Vendsyssel FF (4-5-1): Victor Smedsrud – Jeppe Svenningsen, Søren Henriksen, Andreas Kaltoft (63. Mads B. Mikkelsen), Benjamin Lund – Tiémoko Konaté (73. Nicolai Laursen), Mikkel Frankoch (68. Allan Høvenhoff), Morten Knudsen (60. Marcus Solberg), Mikkel Wohlgemuth, Daniel Christensen (60. Seyi Adeoya) – Emmanuel Ogude (60. Sebastian Grønning)