Nedrykning er en kendsgerning

Ord kan ikke beskrive skuffelsen, vi har i os lige nu.

Det er en vanvittig hård og træls fornemmelse at stå med.

Vi vidste, vi skulle op og score. Og vi vidste, at vi skulle vinde.

Men desværre var Lyngby BK skarpere end os, og da to kom foran 2-0 kort inde i anden halvleg så det svært ud.

Men guderne skal vide, vi prøvede. Vi smed alt, hvad der kunne kravle og gå frem i jagten på de mål, der kunne sikre os endnu en sæson i Superligaen.

Men de kom desværre for sent.

Derfor blev vores ophold i landets bedste fodboldrække en kort en i denne omgang.

Men vi er ikke døde og begravet endnu. Tværtimod. >For med den støtte, I har vist os, så kommer vi igen. Det er 100% sikkert.

Vi ses, Superliga.

Matchfacts, Superligaen, Playoff, 2. kamp

Vendsyssel FF – Lyngby BK 2-2 (0-1)

Mål: 0-1 11. min Jeppe Kjær, 0-2 52. min Adnan Mohammed, 1-2 67. min Jón Dagur Thorsteinsson (Str.), 2-2 85. min Tiémoko Konaté.

Advarsler: 52. min Daniel Christensen, 55. min Jón Dagur Thorsteinsson, 65. min Adnan Mohammed (LBK), 70. min Jeppe Kjær (LBK), 79. min Tiémoko Konate, 79. min Francisco Santos Júnior, 84. min Nicklas Mouritsen, 89. min Danni König

Tilskuertal: 3175

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Nicolai Flø – Mads Roerslev (46. Daniel Christensen), Jeppe Svenningsen, Andreas Kaltoft, Søren Henriksen – Tiémoko Konaté, Francisco Santos Júnior, Mikkel Frankoch (55. Dylan McGowan), Jón Dagur Thorsteinsson – Alhaji Kamara, Benjamin Källman

Startopstilling, Lyngby BK (4-5-1): Thomas Mikkelsen – Nicolai Geertsen, Lasse Nielsen, Frederik Winther, Nicklas Mouritsen – Martin Ørnskov, Jesper Christjansen, Lasse Fosgaard, Frederik Gytkjær (59. Magnus Westergaard), Adnan Mohammed (80. Danni König)– Jeppe Kjær (71. Gustav Marcussen)