Nordjyske Bank fortsætter som hovedsponsor i Vendsyssel FF

Vendsyssel FF og Nordjyske Banks parløb kan føres mange år tilbage. Banken har været med på hele Vendsyssel FF’s opstigning gennem fodboldrækkerne fra seriebold til nu, hvor holdet spiller i landets bedste fodboldrække.

De to parter er begge så tilfredse med samarbejdet, at Nordjyske Bank har forlænget deres hovedsponsorat med landets nordligste Superligaklub i yderligere to år.

”Det betyder rigtig meget for os, at være synlige i lokalområdet. Vi ser det faktisk som en del af vores langsigtede eksistensberettigelse, at vi både støtter det lokale kulturliv, den lokale breddesport men også elitesporten i vores markedsområde. Alle dele er vigtige i bestræbelserne på at gøre et område attraktivt at bo og uddanne sig i. Og i dette tilfælde er det så elitefodbolden, vi støtter. Vendsyssel FF er ved at opbygge et stærkt brand, der tiltrækker sig national opmærksomhed, og den udvikling vil vi gerne bidrage til”. siger områdedirektør i Nordjyske Bank, Hjørring Henrik Aaen.

I fremtiden bliver Nordjyske Bank mere synlige på Nord Energi Arena, hvor Vendsyssel FF spiller sine hjemmekampe i Superligaen. Hovedtribunen skifter nemlig navn, så den i fremtiden kendes som Nordjyske Bank Tribunen.

Adm. direktør i Vendsyssel FF, Lars Glinvad, er også glad for forlængelsen af aftalen med Nordjyske Bank.

”Vi er naturligvis meget glade og stolte over, at Nordjyske Bank fortsætter som hovedsponsor i Vendsyssel FF. Banken har været med i hele klubbens opstigning til Superligaen, og er en engageret samarbejdspartner for os. Nordjyske Banks støtte har haft stor betydning for den udvikling, klubben har været inde i, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde,” siger han.

I dag pryder Nordjyske Bank allerede Vendsyssel FF’s hjemmebanetrøje med deres navn, mens den velkendte flamme pryder trænerteamets ryg. Som en del af den nye hovedsponsoraftale, vil hovedtribunen som sagt skifte navn til Nordjyske Bank Tribunen. Desuden vil Nordjyske Bank i udvalgte kampe i både indeværende og næste sæson stå for underholdningen i pausen på Nord Energi Arena.