NU SKAL ARBEJDET GØRES FÆRDIGT.

Volumenknappen fik et par hak ekstra, da euforien og glæden blev sluppet løs i omklædningsrummet efter den vitale 2-0 sejr over Hobro.

Lørdagens resultater havde efterladt os med en lidt bittersød smag i munden. Først kunne vi glæde os over Hvidovres sene udligning i kampen mod Skive. En times tid senere kunne vi så konstatere, at Koldings sene 1-0 scoring mod Fremad Amager betød, at et nederlag i søndagens kamp ville betyde nedrykning for Vendsyssel FF.

Det var derfor et fuldstændig afklaret mandskab, der løb ind på DS-arena søndag eftermiddag. Vi kom egentlig fint i gang med en god boldomgang og flere skarpe indlæg. Det var imidlertid Hobro der efter 4 minutter fik kampens første chance, men Hobro-spilleren skovlede heldigvis bolden langt over mål fra en fri position midt i feltet. I det 16. fik Dusan Jajic en gigantchance. Dusan får sat hovedet på et godt slået indlæg fra Tobias Damsgaard, men desværre bliver bolden fra tæt hold dirigeret uden om Hobro-målet. Efter 29 minutter sendes Lasse Steffensen i dybden med en præcis stikning. Stensikkert sender den omskolede forsvarsspiller bolden under en fremstormende Adrian Kappenberger i Hobro-målet. I det 37. minut måtte Andreas Kaltoft humpende hjælpes fra banen og lade sig erstatte af Jakob Hjorth. Dette rystede på ingen måde en solid Vendsyssel-defensiv, og kort før pausen var vi endda tæt på at fordoble føringen. Lasse Steffensen springer over et indlæg, som i stedet lander hos en helt fri Dusan Jajic. Førsteberøringen springer desværre en smule fra ”Dulle”, og Hobro-keeperen når at blokere skuddet.

I 2. halvlegs start måtte Vendsyssel i et par situationer sætte sin lid til Peter Friis Jensen i målet. Først måtte han ud i fuld længde for at redde et skud fra Imed Louati, og få minutter senere fik han på mirakuløs vis akkurat skubbet bolden uden om målrammen, efter at et indlæg havde snydt Anders Bærtelsen og givet en Hobro-spiller frit skud. Minuttet efter falder den forløsende 2-0 scoring. En lang bold flækkes videre til Mohammed Cham-Saracevic, som udnytter sit hurtige antrit og spinter fra Hobro-forsvaret. Iskoldt placerer hanbolden udenom Adrian Kappenberger til stor jubel for Vendsyssel-lejren. 4 minutter senere kunne kampen have været lukket. Cham-Saracevic finder Gregory Berthier i feltet. Efter et træk på tværs sender Gregory en følt afslutning på indersiden af stolpen. Lasse Steffensen sender let returen i nettet, men der fløjtes korrekt for off-side. I den resterende del af kampen presser Hobro på, men et godt kæmpende Vendsyssel-hold holder stand, og efter 4 minutters tillægstid kan jublen bryde løs.

Nu kan vi – sådan næsten – selv afgøre det i sæsonens sidste kamp hjemme mod Fremad Amager. Kan vi vinde denne afgørende kamp, betyder det endnu en sæson i 1. division medmindre Kolding vinder over Skive og samtidig indhenter 3 mål i målregnskabet. Nu håber vi, at hver eneste Corona-tilladte tilskuerplads bliver fyldt torsdag aften. Med et talrigt og entusiastisk hjemmepublikum i ryggen vil et formstærkt Vendsyssel-mandskab gøre alt for at sikre pladsen i landets næstbedste række.

Efter en velfortjent fridag har holdet 2 træningsdage til at gøre sig klar til skæbnekampen. Småskader skal plejes, og detaljer finjusteres, så alt er på plads til opgøret mod Fremad Amager. Vi ses på stadion torsdag aften. Forza Vendsyssel!!!

Næste kamp: Torsdag den 27/5 kl. 19:00 hjemme mod Fremad Amager.