Nulløsning mod Nykøbing FC

Det startede så godt, men så ebbede den gode energi og det gode spil ud, da vi søndag eftermiddag tørnede sammen med Nykøbing FC på Nord Energi Arena.

Regnen piskede ned under hele kampen og havde efterladt et par vandpytter på grønsværen, og det gjorde arbejdsbetingelserne en anelse svære for de 22 kombattanter. Bolden smuttede i græsset et par gange, men det var lige slemt for begge mandskaber.

I første halvleg var vi med afstand det bedste hold. Vi lignede 11 krigere, der skulle ud og forsvare vores landsby mod en fremmed magt. Der blev skraldet igennem i tacklingerne og gået på kroppen i duellerne. Nykøbing FC skulle ikke have noget som helst at skulle have sagt i dette opgør. Og det var da også være glade ved at kulminere med scoringer.

Tiémoko Konaté har fyldet trylledrikken i de sidste par kampe, og han var igen fremragende i kampens første 45 minutter. Han drev rundt med Simon Schultz, der flere gange måtte have assistance af ikke bare én holdkammerat, men gerne to for at holde den ivorianske jernmand fra fadet. Højdepunktet for Konatés præstation før pausen var, da han smed et fladt indlæg ind foran buret, og det krævede kun en lang negl fra en holdkammerat før, vi var kommet foran. Men desværre var vores offensive folk lige et halvt sekund for sent på den.

Senere smed han et fremragende indlæg ind til tilbagevendte Wessam Abou Ali, og teknikeren kom først på indlægget og headede den akrobatisk med Jannich Storchs mål. Med saft og kraft bragede han den på overliggeren – og det ville med afstand havde været sæsonens mål på Nord Energi Arena, hvis den var gået ind.

Det gjorde den desværre ikke, og vi måtte derfor gå ind til pause med 0-0.

I anden halvleg var gæsterne fra Falster vågnet. Måske deres træner Brian Rasmussen havde viftet med et råt stykke kød foran snudeskafterne på dem, for det var med en helt anden vildskab og intensitet, de kom ud med.

Men på trods af det, så holdte vi dem fra de store muligheder. Deres største tilbud var vel et frisparksforsøg fra den store angriber Mathias Kristensen, der sneg sig forbi Peter Friis Jensens ene opstander.

En anden årsag til, at gæsterne ikke havde det store held med deres angrebsspil var 100-kamps jubilaren Søren Henriksen. Han var igen usvigelig sikker i sit forsvarsspil og dirigerede med sine tropper som en sergent i krig. 100 kampe er en rigtig flot milepæl, og anføreren leverede som sagt en rigtig god præstation i sit jubilæum.

Mod slutningen af kampen genvandt vi momentum. Vi pressede på for at få den scoring, vi havde fortjent at få. Men vi må desværre konstatere, at vi har lidt svært ved at lave mål.

Det må vi lave om på næste søndag, når vi sætter kursen mod Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager venter.

Matchfacts, NordicBet Ligaen, 16. runde

Vendyssel FF – Nykøbing FC 0-0 (0-0)

Mål:

Advarsler: 25. min Seyi Adekoya, 37. min Mathias Thrane (NFC), 38. min Søren Henriksen, 51. min Mads Carlsson (NFC), 80. min Sebastian Koch (NFC), 82. min Simon Schultz (NFC).

Tilskuertal: 695

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Peter Friis Jensen – Jeroen van der Lely, Søren Henriksen, Andreas Kaltoft, Jakob Blåbjerg – Tiémoko Konaté (84. Mads Mikkelsen), Rasmus Vinderslev, Morten Knudsen, Seyi Adekoya (66. Christoffer Boateng) – Wessam Abou Ali, Ali Messaoud

Startopstilling, Nykøbing FC (4-3-3): Jannich Storch – Chris Thorsheim, Gustav Kjeldsen, Kasper Jensen, Simon Schultz – Mathias Thrane, Søren Christensen, Mads Carlsson (65. Sebastian Koch) – Mathias Gehrt, Mathias Kristensen, Lars Pleidrup (71. Joachim Wagner)