Nyt tophold i Reserveligaen efter sejr over Randers FC

Vi topper Reserveligaens pulje 4 efter dagens 3-1 sejr over Randers FC.

Efter de seks runder topper vi rækken med 13 point, mens Silkeborg IF og Randers FC deler 2. pladsen med hver 10 point.

I kampens indledning var det et meget lige opgør. Begge hold kiggede hinanden lidt an, inden opgøret fik lov til at sætte sig. Og det var os, der satte os på kampen – forventeligt, da Randers FC’s mandskab i dagens kamp stod af mange spillere fra deres U19-hold.

Og selvom vi dominerede spillet, så var det gæsterne, der bragte sig foran. Efter 11 minutter fik vi et hjørnespark, som Randers FC-keeper Jonas Dakir pillede ned. Han slyngede kuglen afsted til en Randers FC-spiller og få sekunder senere lå bolden inde bag en chanceløs Michael Tørnes. Uhyre effektivt kontraspil fra Randers FC.

Efter dukkerten arbejdede vi os ind i kampen igen, og det gik også hurtigt med at få udlignet. Igen havde vi et hjørnespark, som Randers FC denne gang ikke fik clearet. I stedet dumpede bolden efter et par omgange ned for fødderne af Simon Hansen, der kunne sætte foden på og se bolden gå i mål. Fuld fortjent efter spil og chancer.

Og godt 10 minutter senere kom vi foran. Mads B. Mikkelsen trak til baglinjen i vores venstre side og sendte et fladt indlæg ind foran mål. Her dukkede Jeppe Raunbak op, og med en kæk hælafslutning fik han overlistet Jonas Dakir i målet.

Herefter stod der Vendsyssel FF på det meste. Både før og efter pausen. Flere gange brændte det gevaldigt på i Randers FC-forsvaret, men vi manglede lige den sidste skarphed til at få lukket og slukket kampen.

Derfor jagtede gæsterne også muligheden for at udligne. Michael Tørnes måtte også et par gange helt ud i fuld figur for at forhindre en udligning.

I kampens døende minutter kom den scoring, der lukkede kampen. En Randers FC-forsvar mistimede en tæmning, Emmanuel Ogude opsnappede bolden og satte i sprint mod målet, hvor han først vred sig fri af sin direkte modstander for siden at dreje en omgang rundt om sig selv og chippe den over en fremadstormende Dakir i Randers-målet. Smuk, smuk scoring af Ogude, der dermed lukkede og slukkede kampen.

Næste opgør i Reserveligaen bliver mod Viborg FF den 20. maj i Viborg. Det er den næstsidste kamp – sidste kamp er også mod Viborg FF, og skulle være spillet d. 23. april, men den blev udsat og har endnu ikke fundet et kamptidspunkt.

 

Matchfacts, Reserveligaen, 6. runde

Vendsyssel FF – Randers FC 3-1 (2-1)

Mål: 0-1 11. min Randers FC, 1-1 13. min Simon Hansen (HI), 2-1 25. min Jeppe Raunbak (HI), 3-1 84. min Emmanuel Ogude

Startopstilling, Vendsyssel FF (3-5-2): Michael Tørnes – Simon Hansen (HI) (80. Nikolaj Pedersen (HI)), Dylan McGowan, Allan Høvenhoff – Lucas Jensen, Jeppe Raunbak (80. Mathias Moltsen (HI)), Morten Knudsen, Mads B. Mikkelsen (46. William Rams), Daniel Christensen – Emmanuel Ogude, Seyi Adekoya