Optakt til Sydbank Pokalturneringskampen mod Ringkøbing IF

I morgen bliver vores sæson for alvor sparket i gang, når vi løber på banen til kampen i 1. runde af Sydbank Pokalturneringskampen mod Ringkøbing IF.

Det er sjældent, at den første betydende kamp for holdene i NordicBet Ligaen er en kamp i Sydbank Pokalen, men grundet COVID-19 situationen, er det netop tilfældet i år. Og det betyder, at kampen indgår i vores forberedelser frem mod den nye sæson i landets næstbedste fodboldrække.

“Kampen er stadig en del af preseason, og så er det jo bare dejligt, at det er en kamp, hvor der er konkurrencen i, og hvor vi skal vinde. Ikke noget ondt om træningskampene, men det er altid godt, at man kan mærke, at det sitrer lidt i maven,” siger cheftræner Lasse Stensgaard.

Selvom det stadig er opstartsfasen for os, så skal man ikke forvente et Vendsyssel FF-hold, der tager let op opgaven i morgen.

“Det er ikke en kamp, hvor vi kommer til at skifte uhæmmet, og vi stiller også med et hold, der ligeså godt kunne spille en NordicBet Liga-kamp, så det glæder vi os til,” siger cheftræneren.

Morgendagens modstander, Ringkøbing IF fra Danmarksserien, har allerede begyndt deres turnering. Tre kampe har de nået i Pulje 3, hvor det er blevet til en sejr og to uafgjorte resultater indtil nu.

“Det bliver ikke nogen nem opgave for os. Ringkøbing er allerede inde i et kampflow, og har fået minutter ind under vesten. Så jeg er meget, meget sikker på, vi møder et konkurrencedygtigt hold, hvor vi skal være på stikkerne for at spille en god kamp,” siger Lasse Stensgaard.

Kampen i morgen spilles klokken 17:15 på Green Arena i Ringkøbing. Til den kamp har trænertrioen Lasse Stensgaard, David Olsen og Michael Hjortkjær udtaget følgende hold:

1 Peter Friis Jensen, 2 Jeppe Svenningsen, 4 Lasse Steffensen, 7 Tobias Christensen, 8 Dušan Jajić, 9 Mikkel Agger, 10 Tiémoko Konaté, 12 Tobias Damsgaard, 14 Zander Hyltoft, 15 Andreas Kaltoft, 16 Mads Sylvan, 17 Martin Dong, 19 Ali Messaoud, 26 Jelle van der Heyden og 34 Anders Bærtelsen.

Tobias Christensen, Zander Hyltoft og Anders Bærtelsen kan alle få deres officielle debut for Vendsyssel FF, hvis de kommer på banen i morgen.

Jakob Hjorth, Mikkel Wohlgemuth, Christoffer Boateng, Søren Henriksen og Morten Knudsen er ukampdygtige til kampen i morgen. Henri Järvelaid er på opgave med Estlands A-landshold i Nations League.