HVEM ER VI, VENDSYSSEL FF?

Fodbold kan gå både frem og tilbage, men for os er det heldigvis gået frem og med stor fart i de seneste år. Det hele startede, da Hjørring Idrætsforening som en af landets ældste foreninger blev til i 1886. I 2006 etablerede klubben en overbygning, som blev til FC Hjørring, og den 24. juni 2013 blev navnet ændret fra FC Hjørring til Vendsyssel FF. I denne 10-årige periode er klubben blevet udbygget og professionaliseret i sådan en grad, at tidligere landsholdsspillere er en af del af holdet.

I 2010 sikrede Vendsyssel FF sig for første gang nogensinde oprykning til og deltagelse i 1. division. Siden oprykningen har klubben været en fast del af landets næstbedste række, hvor klubben i 2014/2015-sæsonen sikrede sig sin historisk bedste placering i turneringsregi ved at slutte på rækkens fjerdeplads, inden vi i sæsonen 2015/2016 fik flere point end nogensinde og endnu en gang var tæt på at rykke i Superligaen.

Oprykning til Superligaen er klubbens klare ambition inden for de næste par år. Udover vores flotte resultater og fremgang på grønsværen har vi udviklet os ekstremt meget på vores faciliteter i Vendsyssel FF. Vi har allieret os med vores samarbejdspartner Idrætscenter Vendsyssel, som har faciliteter i topklasse og som både Vendsyssel FF’s spillere, trænere, og administration drager virkelig godt nytte af. Vi er ekstremt stolte af klubbens udvikling, som vi hver dag og time arbejder på at fortsætte, og hertil skal der lyde den største tak til vores engagerede, loyale partnere, som har den største andel i, at vi har skabt et unikt erhvervsnetværk i Vendsyssel FF, som udgør en god platform for både store oplevelser og for at skabe forretning både lokalt, men også landsækkende.

Vi vil i Vendsyssel FF GØRE ENDNU MERE for vores afgørende, loyale partnere – store som små – og derfor tager vi i Vendsyssel FF endnu et skridt ved at lave et partnerkoncept. Det er vores opgave i Vendsyssel FF, at din virksomhed får det maksimale ud af sit partnerskab, og både via eksponering og netværk skal vi sammen vise Vendsyssel og Danmark din virksomhed på og uden for banen.

Med på en optur?

PARTNER.TV

Partnerarrangement Vendsyssel Teater

Partnerarrangement Vendsyssel Teater

HVAD SIGER PARTNERNE?

”DIAMANTSPONSOR, OPBAKNING ER EN WIN-WIN SITAUTION”

Det er meget vigtigt, at erhvervslivet bakker op. Derfor har vi også været en del af sponsorkredsen bag først FC Hjørring og nu Vendsyssel FF lige fra begyndelsen. I dag er vi diamantsponsor og glæder os over, at vi møder rigtig mange af specielt vores erhvervskunder, når vi er på til fodbold på Bredbånd Nord Arena. Selvom vi er mange i VIP-loungen på Bredbånd Nord Arena, synes jeg alligevel, at jeg savner noget mere støtte fra flere af de store, lokale virksomheder. Vendsyssel FF er med til at sætte Hjørring og dermed os alle på landkortet. Derfor er det en win-win situation, når vi støtter op om de lokale hold. Elitesport koster penge, og der er altså en verden til forskel i eksponeringen fra 1. til 2 division og ligeledes fra 1. division til Superligaen.

Jan Bæk, Direktør Brdr. Hosbond Hjørring

”NETVÆRKET I VENDSYSSEL FF ER MEGET VIGTIGT FOR VORES VIRKSOMHED”

Vi har altid bakket op omkring Vendsyssel FF og vil blive ved med det. Det er ikke kun spørgsmål om at støtte, men også fordi at det er meget fordelagtigt for min virksomhed, Fjordbak BYG. Jeg skaber mange forretningsforbindelser via Vendsyssel FF, og der er et stort forretningsmæssigt potentiale i klubben. Erhvervsnetværket i Vendsyssel FF er stort og unikt, og der er mulighed for at skabe forretninger, hvilket jeg har nydt rigtigt godt af. Jeg har og laver bl.a. gode forretninger med byggefirmaet Lars Kjærgaard, Skagerak, Hæstrup VVS, Message, Glaseksperten og en del private, som kommer på stadion. Alle sammen er nogen, som jeg møder og laver forretning med på Bredbånd Nord Arena til Vendsyssel FF’s hjemmekampe.
Derfor mener jeg, at der er store muligheder for nye partnere i at komme ind og skabe et unikt netværk i store dele af Vendsyssel. Derudover mener jeg selvfølgelig også, at eksisterende partnere har stor interesse i at blive i Vendsyssel FF, da det er her, hvor mange forretninger sker. Udover alle de forretningsmæssige ting er det bare fantastisk at kunne kombinere det med det, som vi alle holder så meget af, nemlig fodbold, hvor vi støtter vores hold Vendsyssel FF.

Henrik Fjordbak, Fjordbak BYG

”FORPLIGTELSE TIL AT BAKKE OP SOM LOKAL VIRKSOMHED”

Jeg synes, at vi som lokal virksomhed har en vis forpligtelse til at bakke op om det lokale idrætsliv og også være med til at støtte, når nogen gider at gøre en frivillig indsats. Jeg ved godt, at Vendsyssel FF er en professionel klub, men der skal alligevel mange frivillige hænder til for at få organisationen og setuppet til at fungere. Vi støtter mange idrætsprojekter, og jeg noterer med glæde, at Vendsyssel FF gør en ekstra indsats for at udvikle unge, lokale talenter. Det støtter vi gerne op om, samtidig med at vi kan bruge klubbens eksponeringsmuligheder og skabe forretninger med alle de andre partnere i Vendsyssel FF.

Frede Jensen, Direktør VVS Hæstrup

PARTNER KONCEPT 2017

Læs meget mere om konceptet og vores partner opdeling i vores Partnerkatalog eller kontakt vores salgsafdeling.

VFF Business

Når du køber ind via VFF Business støtter du direkte Vendsyssel FF økonomisk. Støt allerede nu ved at handle igennem vores samarbejdspartnere herunder.

Ønsker du eller din virksomhed, at blive en del af VFF Business – kontakt venligst vores salgsafdeling.

© Vendsyssel FF 2017 | Cookies
Vendsyssel FF - Brabrand 28. Apr
Køb billet