HVAD SIGER PARTNERNE?

”DIAMANTSPONSOR, OPBAKNING ER EN WIN-WIN SITAUTION”

Det er meget vigtigt, at erhvervslivet bakker op. Derfor har vi også været en del af sponsorkredsen bag først FC Hjørring og nu Vendsyssel FF lige fra begyndelsen. I dag er vi diamantsponsor og glæder os over, at vi møder rigtig mange af specielt vores erhvervskunder, når vi er på til fodbold på Nord Energi Arena. Selvom vi er mange i VIP-loungen på Nord Energi Arena, synes jeg alligevel, at jeg savner noget mere støtte fra flere af de store, lokale virksomheder. Vendsyssel FF er med til at sætte Hjørring og dermed os alle på landkortet. Derfor er det en win-win situation, når vi støtter op om de lokale hold. Elitesport koster penge, og der er altså en verden til forskel i eksponeringen fra 1. til 2 division og ligeledes fra 1. division til Superligaen.

Jan Bæk, Direktør Brdr. Hosbond Hjørring

”NETVÆRKET I VENDSYSSEL FF ER MEGET VIGTIGT FOR VORES VIRKSOMHED”

Vi har altid bakket op omkring Vendsyssel FF og vil blive ved med det. Det er ikke kun spørgsmål om at støtte, men også fordi at det er meget fordelagtigt for min virksomhed, Fjordbak BYG. Jeg skaber mange forretningsforbindelser via Vendsyssel FF, og der er et stort forretningsmæssigt potentiale i klubben. Erhvervsnetværket i Vendsyssel FF er stort og unikt, og der er mulighed for at skabe forretninger, hvilket jeg har nydt rigtigt godt af. Jeg har og laver bl.a. gode forretninger med byggefirmaet Lars Kjærgaard, Skagerak, Hæstrup VVS, Message, Glaseksperten og en del private, som kommer på stadion. Alle sammen er nogen, som jeg møder og laver forretning med på Nord Energi Arena til Vendsyssel FF’s hjemmekampe.
Derfor mener jeg, at der er store muligheder for nye partnere i at komme ind og skabe et unikt netværk i store dele af Vendsyssel. Derudover mener jeg selvfølgelig også, at eksisterende partnere har stor interesse i at blive i Vendsyssel FF, da det er her, hvor mange forretninger sker. Udover alle de forretningsmæssige ting er det bare fantastisk at kunne kombinere det med det, som vi alle holder så meget af, nemlig fodbold, hvor vi støtter vores hold Vendsyssel FF.

Henrik Fjordbak, Fjordbak BYG

”FORPLIGTELSE TIL AT BAKKE OP SOM LOKAL VIRKSOMHED”

Jeg synes, at vi som lokal virksomhed har en vis forpligtelse til at bakke op om det lokale idrætsliv og også være med til at støtte, når nogen gider at gøre en frivillig indsats. Jeg ved godt, at Vendsyssel FF er en professionel klub, men der skal alligevel mange frivillige hænder til for at få organisationen og setuppet til at fungere. Vi støtter mange idrætsprojekter, og jeg noterer med glæde, at Vendsyssel FF gør en ekstra indsats for at udvikle unge, lokale talenter. Det støtter vi gerne op om, samtidig med at vi kan bruge klubbens eksponeringsmuligheder og skabe forretninger med alle de andre partnere i Vendsyssel FF.

Frede Jensen, Direktør VVS Hæstrup