Peter Enevoldsen ny cheftræner i Vendsyssel FF

Det bliver Peter Enevoldsen, der tidligere har været assistenttræner i både Viborg FF, SønderjyskE, Randers FC og Fortuna Hjørring samt cheftræner i Thisted FC, der bliver ny styrmand for Vendsyssel FF i sæsonens to sidste kampe, der gælder en plads i næste sæsons Superliga.

”Vi har i den seneste tid ledt med lys og lygte efter ham, vi mener, kan føre os sikkert igennem de to næste kampe. Og valget er faldet på Peter Enevoldsen. Peter har masser af erfaring med fodbold på topplan, og vi er sikre på, at han i samarbejde med Jan Michaelsen, der fortsætter som assistenttræner, kan navigere os sikkert igennem de to spændende kampe, der venter,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Han fortsætter:

”Derudover vil jeg gerne sende en stor, stor tak til eliteformand Kim Brix fra Fortuna Hjørring, der har vist stor samarbejdsvillighed i forbindelse med vores aftale med Peter Enevoldsen. Vi er glade for det gode samarbejde de to klubber imellem,” siger Ole Nielsen.

Peter Enevoldsen skal sammen med assistenttræner Jan Michaelsen lede holdet mod nummer 3 fra NordicBet Ligaen. De to kampe spilles torsdag d. 30. maj og søndag d. 2. juni. Hvem modstanderen bliver, er endnu ikke fastlagt.

Aftalen med Peter Enevoldsen gælder for resten af denne sæson.