Pligtsejr over lokalrivaler

Det blev til den forventede sejr over Jammerbugt FC fra 2. division i årets tredje træningskamp.

Selvom gæsterne kom bedst fra start, og allerede kunne have bragt sig foran 1-0 efter ganske få minutters spil, så satte vi os langsomt på kampen, og fik sat tempoet i spillet på et niveau, hvor gæsterne halsede efter.

Det betød, at kampens dommer flere gange måtte have fat i det gule kort – og endda også det røde, da Jammerbugt FC’s Nikolaj Lyngø hev i nødbremsen og stoppede Wessam Abou Ali på ulovlig vis.

Hollandske Ali Messaoud var med fra start efter en opstart, hvor hans træningsmængde og intensitet er blevet doseret for at undgå skader. Derfor var det da også en klar streg i regningen, at han allerede måtte lade sig udskifte i 1. halvleg – det samme måtte i øvrigt hans afløser, nytilkomne Bradford Jamieson IV, der blev erstattet af Christoffer Boateng.

Den tidligere Jammerbugt FC-spiller, Lasse Steffensen, der nu optræder for os i den hvide trøje, fik vores største chance før pausen, da han kom først på et indlæg fra Daniel Christensen. Desværre fik unge Steffensen ikke navigeret bolden i netmaskerne, og derfor endte de første 45 minutter uden scoringer.

Fra anden halvlegs start satte vi os på kampen, og kom til flere gode chancer. Efter flere optræk til målet, kom forløsningen endelig efter 74 minutters spil, hvor bolden dumpede ned for fødderne af Emmmanuel Ogude, der fikst drejede rundt om sig selv, og sendte bolden ind i netmaskerne.

Målet fik gæsterne fra Jammerbugt FC til at røre på sig, men i deres iver for en udligning, åbnede der sig muligheder for omstillinger fra vores side. Og her er det godt at have en hurtig og træfsikker mand som Christoffer Boateng. Med sit fremragende venstreben lukkede og slukkede han kampen med godt og vel fem minutter igen.

Det endte derfor med en sejr – den første i den her opstart. På søndag kan vi tage endnu en sejr, når et andet hold fra egnen gæster Idrætscenter Vendsyssel. Superligaholdet fra AaB kommer nemlig på besøg i deres sidste træningskamp, inden Superligaen begynder igen.