Povlsen: Respekt for Egen UI’s indsats

Det blev til den ventede storsejr for os, da vi i går spillede os videre til tredje runde af Sydbank Pokalen efter en 9-1 sejr over Egen UI fra Serie 1.

Men trods storsejren, så fik hjemmeholdet rosende ord med på vejen fra Kasper Povlsen, der bar anførerbindet i gårsdagens kamp.

”De gjorde alt, hvad de kunne, og de fik jo også et mål, fordi de gav alt, hvad de har. Men der skal jo være forskel, og det var vores job at vise det, og det gjorde vi også. Men jeg har respekt for, de gjorde alt hvad de kunne, og man kunne mærke på dem, at de knoklede røven ud af bukserne hele kampen,” siger han.

Kampen gav spilletid til nogle af de spillere, der enten er på vej tilbage fra skader, eller ikke har spillet så meget i de første otte runder af Superligaen. En af dem er Ninos Gouriye, der var glad for at få nogle minutter i benene.

”Det var vigtigt for os, der ikke har spillet så meget de sidste par uger at vise, at vi var ivrige efter at vise, hvad vi kan. Og det var godt at få bygget noget selvtillid på, og personligt var det godt at spille igen,” siger han.

Også Kasper Povlsen var glad for at komme på græs igen.

”Det var dejligt. Jeg har vel kun spillet en halvleg i en reserveholdskamp og så den her kamp det seneste år, så det var en fornøjelse at være tilbage. Jeg mærker ikke så meget til min skade, så nu håber jeg, den er i orden,” siger han.

På forhånd havde cheftræner Jens Berthel Askou bedt om fuldt fokus og koncentration hele vejen igennem, da kampen tællede som en officiel kamp for Vendsyssel FF. Og man har da også set, at der kan ske overraskelser i pokalturneringen, hvor et lavere rangeret hold slår et større hold ud. Og det var Kasper Povlsen også klar over.

”Kampen skulle jo spilles. Vi kunne ikke gå ud og forsøge at gå den hjem, for det kan man aldrig. Det gjorde vi heller ikke, og det har givet noget selvtillid til folk, at der blev lavet nogle mål. Selvom det var en kamp mod en lavere rangeret modstander, så har man før set, at nogle af været udfordret. Vi fik lavet ni mål, og folk var fuldt koncentreret gennem hele kampen,” siger han.