Reaktion fra trænerteamet

Gårsdagens forårspremiere endte som bekendt desværre med et nederlag på 0-1 til de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland. Efter at have set og analyseret kampen, har cheftræner Jens Berthel Askou og assistenttræner Mike Tullberg et par ord at sætte om holdets præstationen.

“Overordnet er vi glade for den måde, vi fik taget hul på forårssæsonen på, når vi ser bort fra, at vi ikke fik lavet et udlignende mål. Vi matchede på mange parametre et af Danmarks absolut bedste hold i går. Både på indsats, ærgerrighed og vilje, leverede vi en rigtig fin og lovende præstation, og har også et par store muligheder til at få scoret et mål. Samtidig fik 4 spillere en lovende debut for holdet i går, og en af dem var meget tæt på at sparke et point hjem til os i slutfasen,” siger Askou.

“FC Midtjylland er et rigtigt godt fodboldhold med mange strenge at spille på, men de overraskede os ikke. Vi var rigtigt godt forberedt på det, de gjorde. Også dødboldene, som vi havde brugt rigtigt mange timer på at træne. Deres kombinationer var vi 100% klar på, men når vi ikke overholder klare aftaler, så koster det mod så dygtig og skarp en modstander, så vigtigheden af netop dette, har vi haft en god alvorlig snak om i dag. Vi står dog til trods for nederlaget i aftes tilbage med en god fornemmelse af, at vi er klar til at angribe foråret og sikre os flere point i de kommende kampe,” siger han.

Pointene kan passende komme i næste spillerunde, når vi søndag klokken 12 møder AC Horsens på CASA Arena.