Reaktioner efter AGF-kampen

At møde AGF på Ceres Park i Aarhus er ikke nogen nem opgave – slet ikke i festugen med glade aarhusianere på lægterne og et selvtillidsfuldt AGF-hold på banen, der fortsat er ubesejret i Superligaen. Men på trods af de svære betingelser fik vi et enkelt point med hjem til Hjørring.

”Vi skal være tilfredse, og tage alt det med, vi kan. Det er klart, at vi havde mulighederne for at sætte os fuldstændig på kampen i første halvleg, og det er ærgerligt, vi ikke gjorde det. Generelt synes jeg, at alle kæmpede røven ud af bukserne og jeg synes, pointen er velfortjent,” siger Mikkel Wohlgemuth, der fik hele anden halvleg i gårsdagens kamp.

Kampen begyndte rigtig fint fra vores side, og med lidt held, havde vi scoret mere end det ene mål.

”Vi fik de chancer, vi skulle. Vi førte 1-0, fik et straffespark, en stor chance til Alexander Juel (der blev reddet af Mustafa Amini på stregen), og skal vel føre med et par mål. Så fik de et frispark, som Sana drejede godt ind. Vi sad med følelsen af, at resultattavlen ikke viste det retmæssige billede af første halvleg,” sagde assistenttræner Mike Tullberg om kampen.

Og netop AGF’s mål lige inden pausen tippede kampen over til på deres præmisser.

”Jeg tror, det er naturligt, at AGF satte sig på kampen. De havde momentum, og brugte det til at presse os i bund. Men generelt synes jeg, vi forsvarede os rigtig godt. Vi snakkede om, at vi skulle gå mere til den i felterne, og det synes jeg, vi gjorde. Det var en fornøjelse at se folk tage ansvar på den måde,” siger Wohlgemuth.

Mike Tullberg:

”Vi er glade for den måde, vi forsvarede standardsituationer på, og vi er glade for vores offensive standardsituationer. Vi scorede blandt andet på en, og skabte flere gode muligheder på dem. I anden halvleg kom vi til at stå lidt for lavt og blev for passive. Vi forsvarede rum i stedet for vores mand. Og så må vi bare sige, at AGF er dygtige og et rigtig godt hold, og de fik spillet fint rundt om os,” siger han.

Men trods den knap så gode anden halvleg, så er der stadig positive elementer fra kampen, vi kan tage os med videre.

”Vi havde en god defensiv, og vi havde snakket om, vi skulle forsvare os bedre. Fundamentet for at kunne levere en god præstation er, at alle kigger indad og hinanden i øjnene og vide, at vi har gjort alt, hvad vi kunne. Det synes jeg, vi gjorde. Så skal vi selvfølgelig stadig bygge videre på det offensive – men det kommer, når det defensive er på plads,” siger Mikkel Wohlgemuth.

Assistenttræner Mike Tullberg er også godt tilfreds med spillet på det seneste.

”Hvis du kigger på de to sidste kampe, vi spiller vi lige op med Brøndby IF og AGF. Vi ligger med otte point efter de første otte kampe, og det synes jeg er fint. Kigger man på vores præstationer, så bliver de bedre og bedre. Det kan godt være, vi vandt de to første kampe, men præstationerne er langt bedre nu, end de var i starten – der havde vi bare heldet. Det skal vi nok få igen. Lige nu er vi ret fortrøstningsfulde og synes, vi spiller fint,” siger han.