Reaktioner efter 0-1 nederlaget til AaB

Det var naturligvis en flok skuffede spillere, som lyttede til de mange fortjente roser, som træner Jens Berthel Askou uddelte efter kampen:

“Op med hovederne! I har ydet en præstation, som I alle kan være stolte af. 6500 mennesker kom for at se jer. I spillede fantastisk. Vi skabte rigtig mange chancer, men manglede lige det første mål for at få kampen tippet over til vores fordel. De havde marginalerne på deres side. Vi arbejder videre på at kunne præstere på samme måde hver gang, så skal vi nok få points. Vi skulle haft noget med fra denne kamp. Det havde vi fortjent”, sluttede Jens Berthel Askou.

Anfører Alexander Juel Andersen:

“Det var det forkerte hold, som vandt! Vi gjorde det godt, havde mange chancer, men de havde lige den fornødne skarphed til sidst. I forhold til kampen mod FC Nordsjælland, så kom vi ikke på noget tidspunkt på hælene.  Vi lukkede dem godt ned, uanset hvilke ændringer de lavede undervejs. Vi turde spille med dem, holde vore aftaler og pressede dem hårdt. Jeg kunne mærke, at de var frustrerede igennem hele kampen. Nu er der snart kamp igen og så skal vi tilbage på sporet. Vi tager alt det positive med; men vi har tabt to kampe i streg, så nu skal der points på kontoen”.

I forhold til de tidligere kampe, så var det en helt ny konstellation i midterforsvaret, Sander Fischer og Andreas Kaltoft og de gjorde det begge fremragende. De sagde efter kampen:

Andreas Kaltoft:

“ Jeg er irriteret over, at jeg ikke fik scoret på en af de to hovedstødschancer, som jeg havde i 1. Halvleg. En scoring ville kunne have ændret kampen. Vi havde fortjent at få point, så det er bare noget møg. Der er ikke lang tid til næste kamp, så nu skal batterierne lades op påny og så tager vi revanche på fredag”, sagde Andreas inden de ømme læg fik en ekstra udstrækning.

Sander Fischer:

“Jeg synes, at vi var uheldige og var det bedste hold. Vi holdt et flot niveau hele kampen og havde chancerne, men vi manglede lige den sidste aflevering. Vi viste flot fight og godt spil, og det er det, som både vi og tilskuerne godt kan lide.”

Lucas Jensen:

“Jeg er bare sindssygt skuffet over resultatet. Vi ydede en mandsfolkepræstation og spillede en rigtig god gang fodbold. Vi havde fortjent mindst det ene point. Eneste forskel var, at de slog til på en af deres få chancer,” sluttede en meget skuffet Lucas af.

I AaB-lejren var der forståelig jubel over resultatet. Hertil sagde kampens matchvinder, rutinerede Kasper Risgård:

“Vi havde marginalerne med os. Det var en svær kamp at spille i denne fantastiske kulisse. Det er jo det, som alle fodboldspillere ønsker sig. Det er dejligt med 3 nordjyske hold i Superligaen – og hermed masser af lokalopgør. Vi stod lidt vaklende i 1. Halvleg, hvor vi blev trykket tilbage af en godt spillende Vendsyssel hold. Stor ros til VFF. Vih avde kun friløberen til Jannik Pohl. Efter pausen blev det lidt mere lige og med færre chancer til begge hold,  men til sidst havde vi marginalerne på vores side – og det er vi glade for” sluttede Kasper Risgård.