Reaktioner efter 1-0 sejren over AaB

Der var naturligvis stor jubel og ikke mindst stor forløsning over, at vi tog en dejlig revanche for 0-1 nederlaget i august måned, og dermed fik tre særdeles vigtige og kærkomne points.
Efter en velfortjent hyldest til vores trofaste fanskare, hvor en del i øvrigt havde fået det for varmt og smidt overtøjet(!) samt den obligatoriske sejrssang i omklædningsrummet, så fik vi blandt andet disse kommentarer:

Assistenttræner Mike Tullberg sagde blandt andet:
“I forhold til hjemmekampen, så gik vi i dag lidt på kompromis. Vi havde vel kun bolden i 20-25% af tiden. Desuden skiftede vi formation flere gange i løbet af kampen. I 2. halvleg forsøgte vi at få lukket bedre ned for Lucas Andersen og Kasper Kusk. Det lykkedes godt og jeg var ikke så nervøs i 2. Halvleg som i første. Vi gav kun få små chancer væk. Med lidt held havde vi scoret 1 eller 2 mål mere. Det var et studium i, hvordan man forsvarer sig på den sidste 3.del af banen”
I øvrigt så glædede Mike sig over Ninos Gouriyes flotte indhop.

Forsvarsspiller Andreas Kaltoft, der sammen med Søren Henriksen og Sander Fischer, udgjorde et bolværk af de store i midterforsvaret sagde:
“Det var ualmindeligt dejligt at få revanche for nederlaget på hjemmebane, hvor vi ikke skulle have tabt. Om det var heldigt eller ej? Vi fik scoret et mål og havde et par chancer mere og så spillede vi en god defensiv kamp uden at give store chancer væk. Det er noget, som vi kan bruge fremadrettet.
Vi fortjente sejren,” sluttede den unge forsvarsspiller af.

Mikkel Wohlgemuth, der krigede den på den centrale midtbane:
“Det var en forløsning. Nogle gange skal vi stå lavt, hvis vi vil have point på udebane. Det fungerede meget godt, hvor hele holdet tog del i opgaven. Så havde vi ovenikøbet et par chancer, som kunne have givet scoringer. I dagligdagen arbejder vi på at være mere kyniske i begge ender af banen og det lykkedes i dag. Det var en forløsning og stor tro på tingene fremover.
Det var hårdt; men det var det hele værd”, sluttede en tilfreds Mikkel af.

Ninos Gouriye, der med sin indskiftning fik de sidste 30 minutter på banen – og dermed superligadebut:
“Jeg har haft mange nedture, bl.a grundet flere småskader, siden opstarten. Men jeg har arbejdet hårdt og længe på, at få min chance. Jeg er tilfreds med min indsats, men først og fremmest er jeg glad på holdet vegne for de tre points, som vi behøvede. Og så holdt vi nullet. Jeg skulle have scoret på min store chance og desuden var dommerens fløjte tavs, da jeg skulle have haft en straffespark. Jeg er glad,” sluttede Ninos af.

Jeppe Svenningsen, der som indskifter skulle fighte det allersidste af kampen sammen med holdkammeraterne:
“Jeg skulle bare ind og holde det der nul, så vi kunne få den sejr” sagde en overlykkelig ’Svenne’.
“Selvom Aab havde bolden meget, så havde de få chancer. Det var bare forsvarsspil af 1. kaliber.”

I AaB-lejren var der naturligvis stor skuffelse og frustration over både spillet og nederlaget. Dette blev uddybet af holdets anfører, Kasper Risgård:
“ For os var det den samme sang, som vi har sunget efter de sidste 3-4 hjemmekampe. Vendsyssel havde læst os. De havde lagt en god defensiv taktik og selvom vi havde bolden meget, så havde vi få chancer. Specielt da Vendsyssel fik scoret forholdsvis tidligt, så havde de et resultat. Vi forsøger og forsøger, men får slet ikke skabt det, som der skal til for at vende kampen. Vi er hamrende skuffede og frustreret over et resultat, som vi håbede, og vel heller ikke regnede, med.
De gjorde det godt”, sluttede en skuffet anfører af.