Reaktioner efter 1-1 mod Esbjerg fB

Selvom det ’kun’ blev til det ene point mod Esbjerg fB, så var der efter kampen en generel tilfredshed med resultatet og ikke mindst den flotte afslutning, hvor vi jagtede sejren.

Efter kampen samlede vi nogle reaktioner fra spillere og trænere.

Assistenttræner Mike Tullberg:

“Vi følte, at vi havde styr på det, hvor vi i 1. Halvleg brændte en kæmpechance samt havde nogle løse bolde i feltet. Så gav vi et håbløst mål væk, hvor flere spillere var involveret. Herefter kom der en flot modreaktion fra holdet, samt en flot indsats af de 2 indskiftere, Lucas (Jensen,red.) og Sebastian (Czajkowski ,red.). De vender kampen for os, så stor ros til dem – og et vundet point til os”, sluttede en tilfreds Mike Tullberg af.

Omtalte Lucas Jensen, som sammen med Sebastian Czajkowski, gav holdet noget fart og vildskab, var naturligvis tilfreds med sit indhop samt holdets indstilling og det ene point. Han sagde:

“Jeg har haft nogle problemer med en skade og først nu er jeg ovenpå. Jeg havde tanket noget energi og stor lyst til at spille, og sammen med Sebastian – og resten af holdet- hev vi et point hjem. Jeg følte at vi gik mere efter sejren end Esbjerg fB gjorde, så moralsk betød det meget for os”.

Forsvarskrumtap Sander Fischer:

“I 1. halvleg havde vi det lidt svært, men med mere pres fik vi bedre fat i 2. halvleg. Desværre gav vi et åndssvagt mål væk, men vi kom flot tilbage og meget vigtigt med det uafgjorte resultat, som vi må være tilfredse med.”

Midtbaneslider Morten Knudsen:

“ Det må bare ikke ske – og det ved vi godt” med henvisning til Esbjergs føringsmål.

Morten fortsatte: “ I pausen aftalte vi at gå hårdere ind i duellerne, og få spillet på vores præmisser og det lykkedes fint. Vi kom flot tilbage efter Esbjergs scoring. Et point i banken og igen på pointkurs, så det skal vi bare fortsætte med. Det er dejligt.”

Jeppe Svenningsen, som til dagens kamp var flyttet op på højre kant, og gjorde dette med bravur:

“ I 2. halvleg fik vi spillet flyttet længere frem på banen, spillede mere frigjort og en masse god energi blev brugt godt. Vi tog et point med og kigger fremad.”

Om egen indsats sagde Jeppe:

“Det var lidt uvant, da jeg kun har spillet denne plads få gange. Men jeg kunne godt lide at være med i flere offensive aktioner med flere tunge og lange løb. Og så kan jeg jo godt lide at mose lidt, så det gik fint.”

I Esbjerg- lejren var man naturligvis skuffede over ikke at kunne holde føringen, men som keeper Jeppe Højbjerg sagde:

“Det er altid svært at spille i Hjørring, og vi holder fortsat stor afstand til både Vendsyssel og Vejle. Så alt i alt OK”, sluttede keeperen af.