Reaktioner efter vores 2-1 sejr over FCK

Der var naturligvis en fantastisk stemning i omklædningsrummet efter den flotte sejr over FCK. Her er hvad spillerne sagde efter kampen.

Søren Henriksen, som i 2.halvleg overtog en skadet Andreas Kaltofts plads i forsvaret:

“Når man er bagud med et mål i pausen, så er det bare fremad. Vi havde intet at tabe. Vi spillede mere frit og da vi først scorede på et godt tidspunkt, så følte vi, at det kunne blive til mere end ét point. Og det gjorde det jo. Desuden var det dejligt, at vi kom frem til chancer og fik scoret. Vi spillede en rigtig flot kamp hele vejen igennem- og at vinde 2-1 over FCK viser klasse”, sluttede en tilfreds Søren Henriksen af.

Mikkel Wohlgemuth, som spillede en flot kamp på midten -og som havde sin første hele optræden på Nord Energi Arena:

“Det hang rigtig godt sammen og da vi først fik justeret lidt, så sad vi på det hele. Da jeg fik “snor” i både Moses (Opondo, red.) og Morten (Knudsen, red.), så kunne de for alvor træde i karakter, var vi effektive – og skulle måske have været endnu mere effektive. Det er faktisk ikke helt gået op for mig, at vi har vundet over et af Danmarks bedste hold. Det var en stor skalp og en platform, som vi kan bygge videre på.”

Nicolai Flø, som måtte bide i græsset efter mødet med et par FCK- knopper – og efterfølgende havde en superredning et par minutter før det forløsende slutfløjt.

“Jeg blev noget nervøs da jeg så mit ben, men heldigvis, så gik det. Men lidt øm i morgen bliver jeg nok! De først 10-15 minutter løb vi meget, men efterhånden fik vi spillet os fint ind og dejligt med en sejr.”

Daniel Christensen, som ligeledes ydede en superpræstation – både defensivt og med god støtte i det offensive spil:

“At få 3 points er det som vi spiller for hver uge, men at gøre det mod FCK, gør det hele lidt sjovere. Så bare at vi kan få tre points hver gang, så er jeg glad,” siger Daniel Christensen med et smil på læben.

Morten Knudsen, som blev kåret som “Man of the match” – og desuden blev matchvinder med sin scoring til 2-1.

“Jeg følte, at med vores præstationer mod AaB og Brøndby, så kunne vi også spille med om sejren i dag (i går, red.). Det vidste vi, at vi havde i os. Men selvfølgelig har vi været lidt ramt på selvtilliden, når vi ikke havde vundet i 8 kampe. Vi havde dem, hvor vi gerne ville, og på trods af det lidt ærgerlige mål, som FCK fik, så troede vi på det. Da vi så fik scoret, så fik vi endnu mere blod på tanden og presser dem endnu mere. Vi kunne mærke, at FCK var lidt “shaky” og så laver de nogle fejl, og så scorer vi igen”

Cheftræner Jens Berthel Askou var naturligvis glad for sejren og nøgtern sagde:

“Vi tror på, at vi kan få points ved alle kampe. Også i dag. Men vi vidste godt, at der skulle meget til. Men når alle levere, som spillerne gør i dag, så kan alt lade sig gøre – og det kommer til at ske igen. Det er kun et spørgsmål om, at alle kan svinge sig op til at levere max og troen på sig selv – også når vi møder de allerbedste hold”

Anfører Alexander Juel Andersen:

“ Vi havde en gameplan, som blev fulgt til punkt og prikke. Vi stod lidt mere defensivt, end vi plejer, og kompakt i kæderne igennem hele kampen. Det er flot at kunne holde så godt et hold som FCK væk fra store chancer. Deres mål opstod jo også lidt tilfældigt. Det var jo en kold spand vand i hovedet, men vi blev bare ved. Og i dag hakkede vi den bare ind. Vi krigede den hjem, så det var bare en fornøjelse. Især fordi der har været kampe, hvor vi skulle have vundet. Så gør vi det i dag mod et så godt hold som FCK,” slutter vores anfører af.

I FCK-lejren var der naturlig kæmpeskuffelse over nederlaget. Midtbanespilleren Rasmus Falk sagde:

“Vi går efter at blive danske mestre, så alle kampe er vigtige og vi skulle have haft 3 points her. Så vi er alle skuffede over vores egen præstation. Vi skaber ikke meget offensivt, og samtidig laver vi fejl i det defensive, så det er ikke det, vi forventer af os selv” slutter en meget skuffet Rasmus Falk.