Reaktioner efter 2-3 nederlaget til SønderjyskE

Efter succesen i Aalborg samt efterfølgende 20 flotte minutter mod SønderjyskE, så var der for alvor lagt op til en ny sejr, men, men, men….

Desværre kunne vi ikke holde momentum og det hele endte, trods en flot slutspurt, hvor vi havde mulighederne, med et kedeligt nederlag.

Det var derfor også en flok slukørede spillere, som vi mødte efter kampen.

Midtbanespiller Mikkel Wohlgemuth sagde blandt andet:

“De første 20 minutter var noget af de bedste, som vi har spillet. Vi satte os totalt på kampen, hvor opspillet og løbene var gode. Men jeg synes, at vi skulle have gået mere efter mål nummer 2. Så havde vi sat os endnu mere på kampen. Vi tabte initiativet i stedet for at have beholdt det. I pausen sad vi med en god følelse og aftalte, at vi bare skulle fortsætte med stor koncentration. Det skete ikke. Først fik de et heldigt mål efter en uheldig clearing og kort tid efter mål nr. 2. Vi kom først tilbage mod slutningen og skulle have scoret mindst et mål. Vi burde have været skarpere. Vores 2. Halvleg var simpelthen var for dårlig”, sluttede en skuffet Mikkel af.

Kantspiller Lucas Jensen:

“I starten gjorde vi rigtig mange gode ting, som SønderjyskE havde svært ved at håndtere. Vi havde nogle rigtig farlige omstillinger, gode opspil og vi burde have scoret mere end andet ene mål. Så det er ekstremt skuffende, at vi ikke gør det godt nok, specielt i starten af 2. Halvleg”.

På spørgsmålet om, hvorfor at vi ikke kunne fortsætte de gode takter fra starten sagde Lucas: “Det er svært at sige. Vi ville gerne op og score til 2-0 og har nogle af de samme omstillinger. Men måske kommer vi til at stå for dybt, og måske ikke så stærke til at få samlet andenboldene op, som i starten. Det er svært, så vi må hjem og se noget video og analysere, hvad vi gjorde forkert. Men ekstremt skuffende, når vi ved pausen står i en god position” siger en nøgtern Lucas Jensen.

Angriber Emmanuel Ogude sagde:

“Vi burde have gjort det bedre, specielt da vi havde det hele i vores hænder. Det skulle vi bare have fortsat med. Vi mistede fokus. Sådan går det nogle gange og vi må se frem til den næste kamp og gøre det bedre”, sluttede en skuffet målscorer af.

Forsvarer Søren Henriksen:

“Vi stoppede med at spille. Blev for passive og begyndte at sparke fremfor at forsætte det gode spil fra starten. Så ryger kampen over på deres præmisser. Ærgerligt, da vi har flere gode chancer og vi skal selvfølgelig være skarpere og måske få lukket kampen noget tidligere. Selvom det er lidt svært lige nu, så må vi tage den første halve time med fremover. Det er sådan, vi skal se ud, når vi møder sådanne hold – og mere end en halv time.”