God modstander, mindre god dommer

I går spillede vi den første træningskamp i Tyrkiet. Modstanderen var, som tidligere nævnt her på siden, russiske Avangarde Kursk, og vi rendte afsted med endnu en sejr. Manden med fløjten var en lokal tyrker, og det var af en standard, vi ikke er vant til at se.

”Det var specielt at rende rundt derinde. Det var første gang, jeg har spillet en kamp, hvor der blev dømt så mange frispark. Der var ingen linje, så det blev en meget rodet kamp”, siger Moses Opondo, der bliver bakket op af Washington Brandâo.

”Det var ikke så sjovt med den dommer. Vi arbejder hårdt til træning, tager tingene seriøst og forventer, der kommer en god dommer. Det gjorde der ikke. Men han dømte dårligt i begge ender, så det er okay.

Hvor dommeren ikke fik mange rosende ord med på vejen, så var der anderledes anerkendende ord om den russiske modstander.

”Det var et godt hold. De var teknisk rigtig dygtige, og havde mange hurtige og boldfaste spillere. De russiske hold har generelt mange dygtige spillere, og de er aggressive og tændte”, siger cheftræner Erik Rasmussen

”De var langt bedre på bolden, end jeg havde forventet. Jeg havde regnet med en fysisk kamp, men det blev mere en teknisk kamp”, supplerer Moses Opondo.

Det var den femte sejr i lige så mange træningskampe, og cheftræner Erik Rasmussen er tilfreds med det, han ser fra sine spillere i øjeblikket.

”Vi er i en konstant udvikling, og har spillet fem gode træningskampe i træk, og har vundet alle fem mod dygtige modstandere, så det har været godt”, siger han.

”Vi har fået opbygget noget selvtillid, men vi skal fortsætte vores spil, for det er kun træningskampe. Turneringen er ikke startet endnu. Så vi skal bevare fokus og arbejde hårdere, for vi kan stadig blive bedre”, slutter Washington Brandâo.