Reaktioner efter den flotte debutsejr

Efter megen snak, masser af arbejde udenfor banen- og ikke mindst en flot indsats af spillerne samt trænerteamet, så var scenen sat til den første Superligakamp i Hjørring nogensinde.
Som det vist er alle bekendt, så fik vi en flot 3-2 sejr over OB.
Glæden, samt en vis lettelse over det flotte resultat, fik da også frit løb i omklædningsrummet umiddelbart efter kampen.
Træner Jens Berthel Askou uddelte med god grund roser til holdet:
“Vi ville vise glæde – mod -turde nogen ting- vise noget passion – og det fik vi vist. Sikke en indsats gutter – og det kan vi levere hver gang. Der var fejl undervejs og vi bliver straffet, men vi lærer af det. Hver eneste gang vi står derude, så skal vi vise hvem vi er som mennesker og hvem vi er som fodboldspillere. Der er så mange krummer i jer, spillere og i den her klub,” sagde han.

Senere lød det fra spillerne:

Keeper Nicolai Flø:
“Vi kom – efter en lidt nervøs start og derved kom til at stå for dybt – godt ind i det.
Vi fik en drømmestart på anden halvleg, hvor vi havde gode perioder med bolden. Det arbejder vi meget med til træning og det lykkedes fint. Og når det så ikke lykkedes med “kuglen”, så blev der fightet hårdt igennem af alle mand. Der var lidt neglebidden mod slutningen, men det gør det ekstra sjovt her bagefter. Skønt med stor opbakning fra publikum på Nord Energi Arena”, sluttede den stærke keeper af.

Nyudnævnt anfører Alexander Juel Andersen, som blev kåret som “Man of The Match” :
“En kæmpe eufori at vinde den første kamp. Vi mødte et stærkt hold, som har ambitioner om at komme op, hvor det er sjovt i ligaen. De er et sindssygt godt fodboldhold og de første 10 minutter blev vi også spillet ud af brættet. Vi “æder” os godt ind i kampen. Kommer ind i tempoet for de spiller hurtigt, men jeg synes ikke, at det er ufortjent, at vi vinder. Alle kæmper heroisk og vi kriger os godt igennem kampen. Vi var mere skarpe end de var. Vi kan være stolte og det giver os blod på tanden”, slutter vores sympatiske anfører af.

Mikkel Frankoch, som igen spillede en flot kamp på midtbanen:
“Det var bare fedt at komme i gang. Vi startede lidt nervøst, men kom herefter godt med. Dejligt at spille når vi er tre på midtbanen, som elsker at have bolden. Meget sjovere at have bolden end at løbe efter den. Fedt at vise, hvad vi kan som hold og fysisk gjorde vi det godt. De var lidt hurtigere, men vi gav godt igen på fysikken.
Desuden var det tydelig at høre publikum og jeg håber, at den samme gode stemning kommer hver gang vi spiller.”

Sebastian Czajkowski, debut og målscorer:
“ Det var fantastisk”- En dejlig succesoplevelse og så bare videre til den næste opgave”, var Sebastian spontane reaktion.
Om målet sagde Sebastian: “Det var en dejlig bold fra Moses og en skøn fornemmelse at se den i mål”

Washington Brandão: “ Det var en god start. Energien og måden vi spillede på, var bedre end i 1. Division. Vi måtte være 100 % koncentreret hele tiden. På et sekund kunne det hele ændre sig, fordi det går meget hurtigere” Jeg foretrækker at spille i front, men jeg spiller, hvor trænerteamet mener, at jeg gør det bedst for holdet”

Daniel Christensen: “ Det var dejligt, at vi fik vist det udtryk, som vi gerne vi vise hver kamp. I pausen så jeg dog ikke lige set resultatet 3-2 komme. Vi viste mod og vilje og skønt lidt præmierenerver i starten, så fik vi, da kampen havde sat sig, spillet os godt ud af det samt kreeret nogle halve chancer. I 2 halvleg sad vi godt på kampen – og 3 mål er klasse”

Morten Knudsen, super indsats på midtbanen:
“ Vi har tidligere vist, at vi kan spille op med de bedste. Efter de første 20-25 minutter, så turde vi spille noget mere og med god rytme, fik vi overtaget på midten. Vi stod godt i defensiven, hvilke vi har trænet meget. Vi troede på, at vi ville få et godt resultat, så der er masser at tage med fremadrettet – og træne videre med. Vi har slet ikke nået max,” sluttede den allestedsnærværende midtbanespiller af.

Moses Opondo, igen klasse på midtbanen – og denne gang både som oplægger og som målscorer:
“ Vi fik set at “Superligaen” er noget helt andet. Tempoet er helt anderledes og det kræver meget af alle. Vi fik løst det fint og der er noget at bygge videre på”.

Berthel:
“Alle, såvel de som spillede her i sidste sæson samt alle nye som er kommet ombord, kan være stolte over præstationen, på trods af en lidt hektisk slutfase, hvor vi ud over Moses scoring, havde nok at se til, men reddede den hjem, så kan alle være stolte og glade”

Jakob Michelsen, ny træner for OB var naturligvis mindre glad for sæsonpræmieren og nederlaget:
“Vi er enormt skuffet over, at vi taber. Gør mange ting rigtigt og er i fuld kontrol indtil vi kommer bagefter. Og med 2-0 målet, så er det for alvor op ad bakke for os.
Alligevel sværmer vi tæt ved VFF-målet for at skaffe en udligning mod et hårdtarbejdende og godt hold om Vendsyssel. Jeg tror, at vi vinder alle statistikker udtagen den vigtigste, nemlig at Vendsyssel scorede 1 mål mere end vi. Sådan er fodbold”, sluttede Jan Michaelsen af inden bussen trillede mod Fyn

En dejlig og hektisk søndag er slut og på lørdag venter en ny spændende udfordring, nemlig Esbjerg.