Reaktioner efter gårsdagens kamp mod Hobro IK

Generelt var der ærgrelse at spore i begge lejre umiddelbart efter sidste fløjt. Hos VFF var det generelt spillet som haltede i de meste af kampen, mens Hobro, som havde teten i 2. Halvleg, ikke fik den sidste aflevering til at fungere.

Andreas Kaltoft, som scorede vores mål til 1-0 og i øvrigt spillede en ny flot kamp:

“Kvaliteten manglede generelt. Der var ingen tempo og flow i spillet og omgangen med bolden var ikke i top. Begge hold manglede skarphed, så uafgjort var vel OK”, sluttede en ærgerlig Andreas af.

Moses Opondo, der som vanligt arbejde hårdt, men som holdkammeraterne ej heller kunne finde den ønskede kvalitet i spillet:

“Det var bare ikke godt nok. Vi lavede mange personlige fejl. Efter vores scoring havde vi styr på det, men senere gik vi helt ned i tempo. Desuden taber vi, ligesom mod AGF, en masse andenbolde. Det er en ærgerlig fornemmelse, at vi ikke vandt over Hobro. Det kunne vi godt have gjort, men vi ramte bare ikke dagen”

Mikkel Wohlgemuth, som erstattede en skadet Mikkel Frankoch tidligt i kampen, sagde:

“Jeg er faktisk lidt irriteret over, at vi ikke fik de 3 point, som vi gerne ville have haft. Vi startede lidt sløjt og lavede mange umotiverede fejl. Men efter føringsmålet kunne vi godt have udbygget denne føring. De blev lukket ind i kampen og sidenhen var det lidt frem og tilbage – og lidt taktisk til slut. Vi må se på det positive, hvilke var, at vi for anden gang i streg, fik et point. Så vi arbejder videre,” sluttede Mikkel af.

Cheftræner Jens Berthel Askou, som igennem hele kampen forsøgte at guide holdet fra sidelinjen, sagde:

“Hverken spillet på banen samt kulissen udenfor, nåede ikke de store højder. Det var vores egen skyld, at vi ikke fandt vores normale niveau og spillet nåede aldrig de store højder. Der er plads til forbedringer på alle områder. Dog skal vi huske at alle points for os er gode point og for anden gang i træk, har vi fået point og det glæder vi os over,” sluttede Berthel af.

Fra Hobro-lejren sagde cheftræner Allan Kuhn: “ Jeg er tilfreds med en helstøbt indsats; men ærgrer mig over, at vi i flere tilfælde lige missede den sidste aflevering. Mens VFF havde en god periode efter deres scoring, så synes jeg, at vi var bedst i 2. Halvleg Men med chancefordelingen var det et retfærdigt resultat,” siger Allan Kuhn.

Midtbaneslideren Jonas Brix-Damborg fulgte op: “ Vi havde stor ære af kampen og med lidt held havde vi nappet alle tre points. Jeg følte, at vi havde teten i 2. Halvleg. Vi fik det bare ikke gjort helt færdigt og det sidder vi alle og ærgrer os over”.