Reaktioner efter nederlaget på 1-2 til Brøndby IF

Efter kampen herskede der naturligvis stor skuffelse over resultatet, hvilket også gav sig udslag i kommentarerne umiddelbart efter kampen.

Nicolai Flø: “Vi får gjort rigtig mange ting rigtigt. Spillede dem som vi gerne ville. Som I Sønderjyske havde vi masser af chancer, men fik så en spand kold vand i hovedet , da de scorede kort før pausen. Det er jo ikke sjovt at tabe, men præstationen, både spille- som chancemæssigt, giver det tro på mere fremover. Selvfølgelig er det træls som målmand, at vi ikke kan få lukket af. Der er jo ingen grund til alt grave os ned. Når vi kan lave så mange chancer mod et af Danmarks allerbedste hold, som kan vi vel også mod de øvrige, men vi mangler lige marginalerne på vores side.”

Omkring målene sagde Nicolai: “Ved det første får han et godt træf på bolden og det var svært at nå helt derud. Ved nr. 2 var jeg lige ved at få prikket til bolden”

Morten Knudsen: “Vi er ærgerlige og skuffede, da vi føler, at vi matchede dem på mange måder. Vi havde chancerne, men fik inden points og det er jo det, som det i den sidste ende handler om”

Sebastian Czajkowski: “ Det var faktisk en sjov kamp at spille. Vi fik dem udfordret rigtig godt, Men vi var simpelthen ikke skarpe nok oppe foran. Det var dejligt at se, at vi kan spille lige op mod et af Danmarks bedste hold. Vi udvikler os og det går opad. I dag kunne jeg sammen med Seyi bruge kræfterne offensivt, og det gav flere muligheder til os begge. Det var fedt at spille sammen med Seyi, og så må vi bare udvikle vort samarbejde til træning”

Mikkel Frankoch: “Vi gjorde det godt, men manglede lige at få scoret.  Men at få skabt så meget mod et så godt hold, gør,at folk tror på det”.

Omkring den lidt ændrede spillestil sagde Mikkel: “ Jeg var ikke så meget med i spillet som normalt. Jeg vil jo gerne have bolden. Men i dag skulle vi spille mere direkte, så det var OK. Vi gjorde det godt. Men hold op, hvor var det ærgerligt. Vi må snart til at have nogle points” sluttede Mikkel, som blev kåret som “Man of the Match”.

Sander Fischer: “ Vi gjorde det godt. Havde lagt en fin taktik, hvor det lykkedes os godt at komme ned bag deres forsvar. At vi gav så få chancer væk, og selv tilspillede os en del mod et så godt hold som Brøndby, var fint. Desværre scorede de to mål. Men vi må score på vores muligheder. Vi har et godt hold”

Alexander Juel Andersen: “Hvis vi skal vinde kampe, så skal vi også nogle gange komme foran. Havde vi scoret først i dag (i går, red.), så havde vi fået endnu flere muligheder for at udfordre deres bagrum. Vi er langt hen ad vejen stolte. Men vi skal altså hakke den ind”, sluttede vores anfører ærgerligt af.

Lucas Jensen: “Jeg synes, at vi lavede en flot præstation. Mange ting lykkedes godt mod et så stærkt hold som Brøndby.”

Om sin store chance til allersidst sagde Lucas: “ Jeg så, at Moses var oppe i en duel, som han vandt, løb dybt og kom forbi min oppasser. Jeg var lidt ude af balance og forsøgte at spille den rundt om keeperen, som kom lige ud i ansigtet på mig. Desværre fik bolden for lidt gas og blev sparket væk inden den nåede stregen”

I den blå/ gule lejr var der naturligvis glæde over sejren, som var tiltrængt efter dårligt spil og med 3 nederlag til følge.

Assisterende træner Martin Retov sagde: “Vi er glade for sejren, og selvom vi spiller mange kampe lige nu, så kan spillet blive meget bedre. I dag haltede det lidt. Vi manglede struktur og træf mange dårlige beslutninger. Med 2-0 i ryggen, og et Vendsyssel FF-hold, som ikke så ud til at kunne komme tilbage, så indbød vi, via et dumt straffespark, selv til en afslutning, som skaber lidt panik”

On VFF sagde Martin Retov: “Vendsyssel er et rigtig godt hold, og selvom der fortsat er meget at lære, så gør de det rigtig godt. Specielt i dag var deres omstillingsspil godt med to hurtige og dynamiske angribere”

I øvrigt roste Retov Nord Energi Arena: “Dejlige atmosfære, lækker bane og gode omgivelser generelt. Det klæder byen”, sluttede Martin Retov af.