Reaktioner efter nederlaget til Randers FC

Efter det flotte resultat i onsdagens pokalkamp mod FC Nordsjælland, så havde alle, og ikke mindst spillerne, håbet på at denne sejr kunne give et ekstra skub mod tre vigtige point i årets sidste hjemmekamp mod Randers FC.

Desværre gik det ikke sådan, og det var også nogle meget skuffede og fåmeldte kommentarer, som vi fik efter kampen.

Midtbanespiller Mikkel Wohlgemuth sagde: “Vi fightede som altid hårdt alle mand. Alle gav sig 100%, vandt mange dueller, men generelt manglende vi igen kvalitet i begge ender af banen. Vi gav et mål væk, men herefter var der masser af tid at spille. Desværre fik vi ikke produceret det, som der skal til i den anden ende. Vi arbejdede videre på at få truffet de rigtige beslutninger, de gode løb og få skabt de chancer, som der skulle til. Indsatsen var OK, men resultatet var meget skuffende.”

Jeppe Svenningsen:

“Vi går altid på banen for at vinde og havde sat næsen op efter tre point, specielt efter den gode oplevelse mod FC Nordsjælland, hvor der virkelig var noget at bygge videre på. Men desværre manglede vi den sidste kvalitet i begge ender af banen. Vi fik skabt for lidt. Vi vidste, at holdet som fik den første scoring ville ligge lunt i svinget og desværre blev det Randers. Nu har vi én kamp tilbage inden ferien og vi må hive os selv op og tage sejren mod Brøndby IF. Det er ærgerligt, men vi tager arbejdshandskerne på”, siger han.

Midtbanespiller Moses Opondo, som efter 5 kampes fravær var tilbage. Moses spillede den sidste halve time. Om det sagde han:

“Det var sindssygt dejligt at være tilbage. Det har jeg savnet, men desværre endte det ikke, som vi havde tænkt os. Vi gav et mål væk, som kom ud af ingenting, og da vi ikke fik sat spillet ordentlig og ikke fik skabt de chancer, der skal til, så blev det svært. Jeg føler ellers, at vi havde en god gameplan. Men efter deres mål skulle vi jagte et resultat, hvilke vi ikke gjorde godt nok. Det er sindssygt ærgerligt”, afsluttede Moses inden han traskede mod omklædningsrummet og et fortjent bad.

Forsvarsspiller Sander Fischer var dybt skuffet og havde i modsætning til normalt, meget få ord at sætte på dagens kamp.

“Vi behøvede de 3 points, men gav et mål væk og fik et åndssvagt resultat. Det er meget skuffende” siger han.