Reaktioner efter OB-nederlaget

OB er inde i en god periode i Superligaen lige for øjeblikket, og i går gik det desværre ud over os. Vi begyndte ellers kampen, som vi gerne ville, og lagde et fint pres på hjemmeholdet i de første 10-15 minutter.

”Vi synes egentlig, at vores gameplan i første halvleg gik nogenlunde op. OB skabte ikke de store chancer, og den de scorede på, skulle vi have forsvaret bedre. Vi forsvarede ikke i bund efter der havde været en fri spiller tæt under mål. Det er ikke godt nok. Ellers synes jeg ikke, de skabte det store før pausen. Vi fik lagt et fornuftigt pres på dem i kampens indledning, men vi manglede kvalitet i den afgørende fase,” siger Mike Tullberg.

Den manglende kvalitet og et godt spillende hjemmehold betød, at vi endte med at tabe 2-0. Og det var fortjent nok, mener Tullberg.

”Da vi gik ud til anden halvleg håbede vi, at vi kunne holde dem skatmat på 1-0, så vi kan sætte pres på til sidst. Men kampen blev for åben, og Flø måtte holde os inde i kampen. Det var fortjent, de scorede til 2-0. Vi var tæt på at blive farlige ved Myroslav i to omgange, men det var ikke nogen store chancer,” erkender Mike Tullberg.

I løbet af natten til lørdag blev Andreas Kaltoft ramt af sygdom. Han tog dog med holdet til Odense og prøvede at blive klar til gårsdagens kamp. Men ved ankomsten til stadion stod det klart, at han ikke var i stand til at spille. Derfor måtte trænerteamet rokere lidt rundt på tingene tæt på kampstart.

”Det gjorde ondt på os, at vi måtte undvære Kaltoft. Han har været rigtig godt spillende i sin første Superligasæson. Vi vidste det heldigvis relativt tidligt, at det kunne ske, at han ikke var i stand til at spille, så vi havde en plan B klar. Så det fyldte ikke alverden, men det er klart, at det gjorde ondt at miste ham. Spillerne skal have ros for, at lige meget hvilke spillere, vi sætter ind, så sejler vi ikke rundt. Vi har vores organisation på plads, og vi har været med i samtlige kampe – det var vi også i dag, selvom vi manglede en del spillere,” siger Mike Tullberg.

I løbet af den kommende uge skal vi i aktion hele to gange. Første gang på onsdag i den udsatte pokalkamp mod FC Nordsjælland i Farum, mens vi på søndag tager imod Randers FC på Nord Energi Arena.

”Right to Dream Park er et svært sted at spille, og det er en af de mest frygtede udebaner i Danmark, fordi man skal over på kunstgræsset, som FC Nordsjælland er vant til at spille på. Men vi viste i 3. runde af Superligaen, at vi godt kan være med. Vi skal have respekt for dem, men vi er ikke i tvivl om, at vi kan gøre ondt på dem,” slutter Mike Tullberg.