Reaktioner efter 1-1 kampen mod Vejle Boldklub

Det var en flok trætte, nøgterne; men tilfredse spillere, som vi mødte umiddelbart efter gårdsdagens kamp.

Anfører Alexander Juel Andersen:

“ Vi må være tilfredse med uafgjort. Efter vores føringsmål kort før pausen, så ville vi gå efter mål nummer to; men Vejle kom godt ud til 2. Halvleg. De gjorde det svært for os, og holdt godt fast i bolden.Vi stod for langt fra dem og selvom det ikke er nogen undskyldning, men – efter AaB-kampen i mandags –  så blev vi trætte mod et godt spillende Vejle-hold. De vil sikkert få mange points, så det var en god test for os”

Med et par fridage i sigte, så kunne Alexander gøre et lille tilbageblik på sæsonens første 5 kampe: “ Vi er meget tilfredse med de 7 points, som vi har fået og så samtidigt turde spille. Med lidt held havde vi haft flere points !”

Mads B. Mikkelsen:

“Det var min første start og jeg er naturligvis superglad for min scoring. Vi ville gerne have haft de 3 points; men måtte nøjes med det ene, hvilke er okay. Jeg er tilfreds med min egen indsats” sluttede den 18 årige Mads af.

Mikkel Frankoch:

“Det er okay. Måske var de bedre end os i dag (i går, red.), så vi må være glade for det ene point i den chancefattige kamp. Vi skabte ikke så meget. Måske var vi bange for at spille eller måske var vi bare trætte efter AaB-kampen. Vi lavede mange fejl, men vi kæmpede og gav alt hvad vi havde og det kan man jo altid gøre. Nu har vi fri i 2 dage og så er vi bare klar igen”

Morten Knudsen:

“ Vejle spillede en god kamp. Det var to hold, som havde læst hinanden godt og det blev en lidt låst kamp. Ingen fik vist deres fulde potentiale. Det blev en rigtig “krigerkamp” med mange dueller, nærkampe og frispark. Sådanne kampe skal bare ikke tabes. Selvom vi gerne ville have holdt vores 1-0 føring, så er vi overordnet tilfreds med det ene point”

Trænerteamet Jens Berthel Askou og Mike Tullberg havde også store roser til holdet for deres kæmpe arbejdsindsats.

Mike sagde:

“Vejle er et rigtig godt hold, så vi er tilfredse. Vi spillede dem rigtig godt og i pausen sad vi med en god følelse. Selvom det ikke er nogen undskyldning, så kostede den flotte indsats i mandags mod AaB mange kræfter. I ugens løb havde vi doseret træningen, men vi vidste godt, at vi ville blive trætte mod slutningen / midten af 2. Halvleg. Vi er stolte over, som spillerne har rykket sig indenfor en 6 ugers periode. Det var dejligt med resultatet, også udfra den store skuffelse i mandags, hvor vi spillede en fantastisk kamp – og spillerne – naturligt – var noget knækkede. Men kæmperos til spillerne for deres indsats i dag. Vi har fået en flot start og alle har nu fortjent en friweekend og så arbejder vi videre med de ting, som vi gør”.