Remis i Reservedyst mod Silkeborg

Det blev til et enkelt point i Reserveligaen, da vi tørnede sammen med Silkeborg IF på banen ved Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Fra kampens start satte gæsterne fra Søhøjlandet sig på kampen, og dominerede. Men uden at komme frem til de helt store chancer.

Når vi fik fat i kuglen, og forsøgte at spille vores spil, lavede vi i kampens indledning ukarakteristisk mange fejl i vores opspil. Efter et par små justeringer fra assistenttræner Jan Michaelsen faldt der dog mere ro over vores spil, og langsomt men sikkert satte vi os på kampbilledet.

Det forhindrede dog ikke gæsterne fra Silkeborg i at bringe sig foran, da Lasse Steffensen, der var venligt udlånt fra Jammerbugt FC, uforvarende spændte ben for en Silkeborg-spiller. Spillets største chance blev udnyttet af gæsterne, der dermed bragte sig foran 1-0.

Den føring holdte dog ikke længe, da vores topscorer i Reserveligaen, Seyi Adekoya, fik bragt balance i tingene. Efter et hjørnespark opstod der lidt forvirring i Silkeborg-forsvaret, der ikke fik sparket bolden væk, og i stedet havnede bolden for fødderne af Adekoya, der tæt under mål prikkede bolden i kassen.

Men gæsterne fra Silkeborg kom igen foran syv minutter før pausen, da de overlistede Mads Sylvan i målet efter et hjørnespark.

Efter pausen stod der Vendsyssel FF på det meste, og det var også fuldt fortjent, at Emmanuel Ogude på et glimrende lob over en velspillende Peter Friis i Silkeborg-målet fik udlignet for anden gang.

I den resterende del af kampen var der pænt med chancer til begge hold, men der blev ikke scoret mere, hvorfor det hele endte med, at de to hold delte i porten.

Næste opgave i Reserveligaen for vores vedkommende er mandag d. 6. maj, hvor Randers FC er modstanderen. Den kamp bliver også spillet på hjemmebane – enten på Nord Energi Arena, Idrætscenter Vendsyssel eller på HI’s anlæg.

Matchfacts, Reserveligaen, 6. runde

Vendsyssel FF – Silkeborg IF 2-2 (1-2)

Mål: 0-1 24. min Silkeborg IF (str.), 1-1 30. min Seyi Adekoya, 1-2 38. min Silkeborg IF, 2-2 50. min Emmanuel Ogude

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Mads Sylvan – Seyi Adekoya, Lasse Steffensen (gæstespiller, Jammerbugt FC)(53. Rasmus Prangsgaard), Ruben Winther (gæstespiller, HI)(57. Jeppe Raunbak), Daniel Christensen – Lucas Jensen (88. Lucas Jensen), Morten Knudsen, Allan Høvenhoff, Mads B. Mikkelsen – Emmanuel Ogude, Benjamin Källman (46. William Rams)