Remis mod FC Midtjylland i efterårets sidste Reserveligakamp

Myroslav Slavov scorede i kampens sidste minut, og det var nok til at sikre os det ene point mod FC Midtjylland i dagens reserveligakamp.

Fra kampens start var det et aggressivt Vendsyssel FF-mandskab, der pressede højt og stressede hjemmeholdet i alle spillets facetter. Det rystede det unge FC Midtjylland-mandskab en smule, og vi erobrede flere gange bolden på deres banehalvdel.

Kampens første 15-20 minutter blev spillet i et højt tempo, men det var småt med chancer. Nikolai Lyngø, der venligt trådte til, havde en god hovedstødsmulighed efter knap 25 minutter, og efter 33 minutter var det hjemmeholdet, der var tæt på at komme foran, da de erobrede bolden tæt på vores felt.

Men der faldt ingen scoringer før pausen i en chancefattig affære.

Efter pausen kom der gang i målscoringen. Blot tre minutter inde havde Frederik Brandhof sidste fod på bolden efter et hjørnespark, der tog overliggeren inden den røg ind bag Michael Tørnes.

Herefter fortsatte hjemmeholdets dominans i en periode. Men de havde svært ved at spille sig igennem et godt forsvarende forsvar med Sander Fischer i spidsen.

I slutfasen satte vi pres på hjemmeholdet for at få udlignet. Og det var flere gange ved at give pote. Men det var først i kampens sidste minut, at presset bar frugt. Myroslav Slavov fik hovedet på tæt under mål, og han fik bolden dirigeret ind bag Oliver Korch i FC Midtjylland-målet.

I overtiden havde vi muligheden for at tage alle tre point, men der blev ikke scoret flere mål, og derfor endte efterårets sidste Reserveligakamp for vores vedkommende.

”Vi starter rigtig godt. Vi er aggressive, presser højt og har et par gode omstillingsmuligheder, som vi skal udnytte bedre. Overordnet set var vores første halvleg god, bortset fra vi ikke fik skabt de chancer vi skal på omstillingerne. Anden halvleg startede skidt, hvor vi sov ved en standard og de scorede. Til sidste i kampen, hvor vi satser lidt og ligger et højt pres, synes jeg egentlig, vi får skabt de chancer, der skal til. Jeg synes, det er fair nok at vi fik det ene point,” siger assistenttræner Mike Tullberg og sætter et par ord på vores indsats i Reserveligaen:

”Når man tænker på, at vi har været oppe mod AaB og FC Midtjylland, så er det godkendt at få 10 point. Vi er meget tilfredse, og vi har spillet nogle gode kampe. Den mentalitet, vi har vist i de her kampe, har været upåklagelig. Vi har fået brugt kampene til noget rigtigt brugbart,” siger Tullberg.

Matchfacts, Reserveligaen, 6. runde

FC Midtjylland – Vendsyssel FF 1-1 (0-0)

Mål: 48. min 1-0 Frederik Brandhof, 90. min 1-1 Myroslav Slavov

Advarsler: Ingen.

Startopstilling, Vendsyssel FF (3-4-3): Michael Tørnes – Søren Henriksen, Sander Fischer, Nikolaj Lyngø – Jeppe Svenningsen (46. Lucas Jensen), Jeppe Illum, Morten Knudsen (46. Mikkel Wohlgemuth), Daniel Christensen – Emmanuel Ogude (46. Myroslav Slavov), Óttar Magnús Karlsson (78. Washington Brandão), Ninos Gouriye (46. Sebastian Czajkowski)