Rent bur i helstøbt holdindsats

Det endte med en sejr til andendagsgildet mod Hobro IK, da vi slog gæsterne fra Mariagerfjord med 2-0 i Reserveholdsturneringen.

Sejren kom i land efter en solid holdpræstation, hvor der blev arbejdet hårdt for hinanden.

Vi begyndte kampen bedst. Bolden blev fint trillet rundt, og vi fik sat vores stærke offensive kort i scene. Især Sebastian Czajkowskis utrættelige løbearbejde var en pestilens for gæsterne, og han tvang dem gang på gang til at sparke langt, da han lukkede deres opspilsmuligheder ned.
Men stor et godt overtag i kampens indledning, kom vi ikke frem til de store chancer. Det gjorde gæsterne fra Hobro IK heller ikke. De forsøgte at få sat Dijby Fall op mod unge Oliver Isaksen, der til daglig spiller i Jyllandsserien for HI. Men Isaksen gjorde en god figur og holdt den store senegaleser fra fadet.

Efter 20 minutter kom kampens første scoring. Sebastian Czajkowski blev sendt i dybden, og udplacerede fladt Adrian Kappenberger i Hobro IK-målet. En fortjent føring.

Vi fastholdt presset efter scoringen, og fik fremskaffet nogle fine tilbud fra distancen. Begge gange var det Ninos Gouriye, der trykkede af, men trods gode intentioner blev det ikke til scoring. Så efter første halvleg kunne vi gå til pause foran 1-0.

Efter pausen kom Hobro IK bedre med. De lagde et godt pres på os, og gjorde god brug af deres store norske angriber, Julian Kristoffersen, der ragede mange bolde til sig.

Men det var stadig os, der var farligst. Efter 53 minutter erobrede Brandão bolden på Hobro IK’s banehalvdel, og forsøgte at komme igennem deres forsvar. Det var lige ved at lykkedes, men den vævre brasilianer fik ikke afsluttet i den situation.

Det gjorde til gengæld en af de andre unge HI-drenge, vi havde lånt i dagens anledning. Kristian Kjæhr viste et stort løbearbejde, og han fik testet Kappenberger i målet flere gange. Det trak – trods et Hobro-spilovertag – mere og mere op til endnu en scoring fra vores side.

Med otte minutter igen faldt afgørelsen. Efter godt forarbejde af Jeppe Illum og Kristian Kjæhr fik Morten Knudsen sparket bolden i nettet via stolpen fra en halv-spids position.

Det blev kampens sidste scoring, og der var stor tilfredshed med præstationen efter kampen fra assistenttræner Mike Tullberg.

”Vi snakkede om inden kampen, at det var vigtigt, at dem der kommer fra Vendsyssel FF skulle gå forrest og sætte overliggeren for dem, der kommer fra HI. Vi er glade for, de (HI) kunne hjælpe os, og jeg er sindssygt stolt over den præstation, de leverede. Det gjorde de, fordi de spillere fra førsteholdstruppen gik forrest. Og så snakkede vi om, at det er vigtigt, at de spillere, der ikke får meget spilletid på førsteholdet, skal levere svaret på banen. Og det er jeg sindssygt glade for, at der er mange af dem der gør. Jeg vil ikke fremhæve nogen, for der var så mange gode præstationer, at det giver mere mening at fremhæve holdet,” siger Mike Tullberg og tilføjer:

”Vi fik det til at spille som et hold. Det kan godt være, vi ikke havde bolden så meget i anden halvleg, men vi forsvarede som et hold, og det synes jeg er flot. Det var fedt og en god kamp,” siger han.

Matchfacts. Reserveholdsturneringen, 2. runde

Vendsyssel FF – Hobro IK 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 20. min Sebastian Czajkowski, 2-0 82. min Morten Knudsen

Advarsler: 64. min Washington Brandão.

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-1-4-1): Michael Tørnes – Jeppe Svenningsen, Kasper Povlsen, Oliver Isaksen, Benjamin Lund – Mads Hoe Nielsen – Washington Brandão, Morten Knudsen, Jeppe Illum, Ninos Gouriye (43. Kristian Kjæhr)– Sebastian Czajkowski (46. Alexander Nielsen, (72. Rasmus Prangsgaard))

Startopstilling, Hobro IK (4-4-2): Adrian Kappenberger – Nicholas Gotfredsen, Stefan Kahr, Frans Putros, Bismarck Agyeman (80. Miclas Søndergaard)- Mathies Skjellerup (70. Hamse Hussein), Collins Tannor, Danny Olsen, Alexander Baun (46. Mathias Trangbæk) – Christian Cappis, Djiby Fall (46. Julian Kristoffersen)