Runde 3 & 4 af eSuperligaen

Efter sidste uges to lokalopgør, skulle Vendsyssel FF Esport denne uge oppe mod to af sidste års helt store oplevelser i eSuperligaen. De forsvarende mestre fra Brøndby IF, samt sidste sæsons semifinalister fra AGF. Med andre ord et par svære opgaver for vores drenge.

Til de to runder blev der givet debut til Simon ‘Indisk Magi’ Møller, der bliver mere end spændende at følge i denne sæsons eSuperliga.

Han lagde ud mod Brøndby IF’s Daniel Chrøis, der sidste sæson repræsenterede Esbjerg fB. Og selvom det blev til et nederlag til Chrøis, så var det et godkendt debut for ‘Indisk Magi’. Han gav sin modstander svære arbejdsbetingelser, og måtte til sidst se sig slået med 4-2.

I tirsdagens anden kamp var Andreas Keller oppe mod en af de absolut bedste FIFA-spillere i Danmark – Frederik Fredberg.

Og modstanderen viste sig desværre for at være for stor for Keller. Fredberg vandt opgøret med 5-2, og sendte de forsvarende mestre op i toppen af eSuperliga-tabellen.

Artiklen fortsætter under videoen

I gårsdagens kamp var modstanderen sidste års semifinalister fra AGF. Aarhusianerne er dog gået svækket ind i denne sæsons eSuperliga, da deres store stjerne, Fatih Üstun er skiftet til FC Helsingør.

Men trods stjernens afgang er det stadig et habilt hold, AGF stiller med. Og de gav da også vores drenge god modstand.

I første opgør var Andreas Keller oppe mod Lucas Krøll. Og det blev til en sikker sejr for Keller på 5-3, efter han undervejs var foran 4-1 og 5-2.

I matchens andet opgør var Simon ‘Indisk Magi’ oppe mod Tamer Taser. Tamer, der slog Anders Vejrgang i finalen i Elgiganten Grand Slam, var en stor mundfuld for ‘Indisk Magi’, der ellers bragte sig foran efter kun seks minutters spil.

Efter 70 minutters spil var alt mellem de to hold lige: 6-6. Men grundet vores fem udebanemål fra første opgør, skulle AGF’erne op og score, hvis de skulle trække sig sejrrigt ud af kampen.

Og Tamer Taser fik da også CHANCEN kort før tid, men ‘Indisk Magi’ holdt stand, og vi kunne sætte yderligere tre point ind på kontoen.

Med sejren indtager vi nu 11. pladsen med seks point. Samme pointantal har Hobro IK, der lige nu er på 5. pladsen.