Runde 5 & 6 af eSuperligaen

I denne uges to runder af eSuperligaen var modstanderne to af holdene fra det brede midterfelt – SønderjyskE og Lyngby Boldklub.

I tirsdagens opgør gjaldt det SønderjyskE, og her blev det til en sejr.

I matchens første opgør var Andreas Hedegaard, der inden de ugens kampe ikke havde tabt i denne sæsons eSuperliga, oppe mod Jamal Ahmad ‘Banzy’ Al-Badry. Og her vister Hedegaard hvorfor, han ikke har tabt, og at han er ved at etablere sig som et solidt navn på den danske FIFA-scene. Han vandt nemlig opgøret sikkert med 3-0.

I matchens andet opgør var det Christian Aaby, der var oppe mod Niels Østergaard, og det blev igen en sejr til os. Aaby hev en 1-0 sejr i land, og vi kunne derfor sætte yderligere tre point ind på kontoen i dette års eSuperliga.

Artiklen fortsætter efter videoen

 

I onsdagens opgør var modstanderen en tand bedre. Her ventede Lyngby Boldklub nemlig. Og det viste sig da desværre også, at de kongeblå fra Nordsjælland var en tand for stærke.

I første opgør viste Andreas Keller ellers gode takter mod Maher ‘TeamHajj’ Hajj, men trods to føringer lykkedes det ikke for Keller at hive sejren i land. ‘TeamHajj’ udlignede til 2-2 i kampens døende minutter.

Derfor var alt presset lagt over på matchens andet opgør, hvor Hedegaard var oppe mod Andreas Kaalby. Og det var Kaalby, der gav Hedegaard det første nederlag i dette års eSuperliga. 3-0 vandt Lyngby-spilleren, og dermed vandt Lyngby Boldklub opgøret med samlet 5-2.

Med de tre point i denne uges runder kravlede vi lige uden for top 8, der giver adgang til slutspillet. Vi ligger på en 10. plads – dog med samme pointantal som Esbjerg fB, der indtager 8. pladsen.

Helt i spidsen for ligaen ligger Randers FC, der som det eneste hold ikke har tabt endnu i dette års eSuperliga.