Kort RUNDT OM RUNDEN

– Eller vel nok rettere, siden sidst!
Foruden gårsdagens runde, blev der jo spillet to kampe i midtugen, bl.a vores egen i Nykøbing.
Efter 27. spillerunde, hvor vores farligste konkurrenter, Esbjerg, Vejle og Viborg (desværre!) kun er noteret for 26 kampe, så blev der, på trods af den meget jævnbyrdige række, lavet et hul i toppen…. Måske!

Efter nederlagene for Fredericia til Viborg (0-2), Køge hele 0-3 til Nykøbing FC samt Thisted 0-2 til Esbjerg, så synes disse 3 klubber at få det svært ved at nå op i Top 3… men under alle omstændigheder 3 super gode hold, som ikke strækker gevær – på noget tidspunkt!

Det tegner nu til, at det bliver en kamp mellem de 3 “store”, Esbjerg, Viborg, Vejle, samt os selv…. men ingen af holdene må lave nævneværdige udfald!

I bunden vandt Skive en flot sejr i Roskilde; mens Brabrand “kun” spillede 1-1 mod Fremad Amager. En sejr her kunne have give Brabrand en endnu større tro på at kunne nå op til 3. sidstepladsen, som nu indehaves af Roskilde.

De to bundhold er i øvrigt vores næste modstandere. På fredag går turen til Skive, hvor vi generelt altid har haft det svært. Støt holdet og tag med til Skive, hvor vi spiller kl. 18.00
VFF’s SUPPORTERE har allerede fyldt en bus, som denne gang sponseres af BUDZONEN Nordjyske og VFF.

Om 2 uger spiller vi hjemme på Nord Energi Arena LØRDAG den 28/4 kl. 15.30 mod det andet bundhold, Brabrand, som faktisk ligger nr. 4 på formbarometret. Også her skal drengene støttes ovenpå gårsdagens 1-2 nederlag til Vejle.
DET ER NU TOGET KØRER…og vi vil med!

I morgen evalueres og restitueres der, fridag på tirsdag og herefter samles AL energien om Skive-kampen.

Vær i øvrigt opmærksom på, at der er ændringer i forhold til oprindelig plan:

Der spilles på følgende tidspunkter:
Fredag den 20/4 kl. 18.00: Skive- VFF
Lørdag den 28/4 kl. 15.30: VFF – Brabrand
Lørdag den 5/5 kl. 15.30: VFF – Viborg
Lørdag den 12/5 kl. 15.30: Thisted – VFF
Onsdag den 16/5 kl. 18.30: VFF – Nykøbing FC
Søndag den 20/5 kl. 13.45: Fredericia – VFF