Sæsonen slutter med et nederlag

Æv! Det blev ikke til den hjemmebanedebut for vores nye trænerteam, som vi havde håbet på. Et ærgerligt nederlag til Skive IK, på trods af stor spillemæssig dominans.

Knapt var de to hold kommet ud fra omklædningsrummene, før netmaskerne blafrede. OG desværre var det i vores ende. En fiks et-to tæt på vores felt, og så var Sebastian Grønning fri til at kunne sparke bolden i kassen bag Nicolai Flø.

Lidt af en mavepuster for os og det nye trænerteam. Og det virkede ved første øjekast som om, at det tidlige mål rystede os en smule. Forståeligt nok – og så skal man ikke underkende, at Skive IK altså er et fint fodboldhold med gode kvaliteter på mange positioner.

Som halvlegen skred frem fik vi dog mere kontrol over kampen, og vi fik i lange perioder presset gæsterne fra byen med den legendariske læskedrik Sport-cola langt tilbage på egen banehalvdel. Vi var da også ved at få presset et par gode muligheder ud af overtaget, men hver gang stod Marcus Bobjerg i Skive-målet i vejen.

Derfor måtte vi gå til pause bagud 1-0.

Efter pausen fortsatte vi presset. Gæsterne stod stadig tæt på eget felt og forsvarede sig og lurede efter de hurtige omstillinger.

Det betød en kompakt defensiv, og mange mand der skulle passeres, hvis vi skulle have bolden i kassen.

Og vi forsøgte – med ret mange mand – at få nedbrudt den benhårde defensiv fra de gul/blåklædte skibonitter, men de stod godt placeret og holdte os stangen.

Det var ellers ikke fordi, vi manglede chancer for at komme tilbage i kampen. Men det siger sig selv, at det kan være svært at spille sig igennem et hold, hvor ni markspillere står omkring eget målfelt.

Stor respekt til Skive for at forsvare sig så godt, som tilfældet var. Det er ikke nemt at modstå sådan et tryk i så lang tid.

Men det lykkedes os ikke at få hul på målbylden denne lørdag, og derfor slutter vores sæson med et nederlag og en 7. plads.

Matchfacts, NordicBet Ligaen, 33. runde

Vendsyssel FF – Skive IK 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 1. min Sebastian Grønning

Advarsler: 5. min Morten Knudsen, 17. min Nicolai Dohn (SIK), 28. min Frederik Fisker (SIK), 72. min Andreas Kaltoft, 82. min Emil Søgaard (SIK), 85. min Daniel Christensen, 90+1. min Marcus Bobjerg (SIK)

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-3-3): Nicolai Flø – Tobias Damsgaard, Lasse Steffensen, Andreas Kaltoft, Jakob Blåbjerg (55. Daniel Christensen) – Jelle van der Heyden (62. Emmanuel Ogude), Morten Knudsen, Mikkel Basse (78. Jeppe Svenningsen) – Christoffer Boateng, Wessam Abou Ali, Tiémoko Konaté

Startopstilling, Skive IK (4-4-2): Marcus Bobjerg – Jacob Vetter, Frederik Fisker, Jacob Dehn, Emil Søgaard – Mathias Bonde, Sebastian Buch (82. Kenneth Nielsen), Nicolai Dohn (46. Frederik Mortensen), Sebastian Denius (62. Thomas Santos) – Sebastian Grønning, Jeppe Mogensen (46. André Bjerregaard)