Onsdag aften sikrede Vendsyssel FF sig videre avancement i DBU Pokalen med en 1-0 sejr over Brabrand IF, og er dermed klar til at tage imod en ny modstander. Det sker onsdag den 27. september. Sæt allerede nu et stort x i kalenderen, så kan være med til at hjælpe holdet til endnu en sejr.

Modstanderen i 3. runde af DBU Pokalen hedder Sønderjyske, som Vendsyssel FF tidligere har mødt, nemlig den gang holdet optrådte under navnet FC Hjørring. 3. runde i turneringen er den næstsidste runde i dette efterår, eftersom kvartfinale og semifinale er planlagt til afvikling i løbet af foråret 2018.

Matchvinder Lucas Jensen er helt på linje med assistenttræner Jens Berthel Askou, når han udtrykker, at han gerne ser holdet gøre det godt og komme videre i turneringen og trække attraktive modstandere til. Samtidig udtrykker han, at på trods af en udmærket start på sæsonen, er holdet nødt til at tage én kamp ad gangen og have fokus på den næste.

Næste opgave venter allerede søndag den 10. september, hvor Vejle Boldklub med den tidligere VFF-spiller Mads Greve og sportschef Jakob Krüger venter. Vi ses på Nord Energi Arena!

Foto: Flemming Brinkmann, Brinkmann Photo & Video