Sejr i livlig Reserveligakamp

Fire mål og med chancer til at lave det dobbelte. Det var udfaldet af det første opgør i Reserveligaen for vores vedkommende i dette forår.

Hobro IK havde taget turen over Limfjorden, parkeret bussen ved Idrætscenter Vendsyssel, og stillede med et fornuftigt mandskab af Superligaspillere, prøvespillere og Jyllandsseriespillere.

Fra kampens start var det tydeligt, at vi var det bedste hold. Der var ikke spillet mere end 15 sekunder, inden vi havde den første afslutning. Det var Benjamin Källman, der generelt var en pestilens for gæsterne, der var tæt på inden uret havde rundet det første minut. Og minuttet senere var finnen igen på spil, men igen slap gæsterne med skrækken.

I kampens indledning var gæsterne en sjælden gæst på vores banehalvdel, og alt spil var på deres banehalvdel. Men de fire gange de var, lykkedes det dem at score to gange. Begge mål kom efter omstillinger, hvor vi blandt andet blev fanget i undertal.

Efter de to hurtige Hobro-mål satte vi os igen på sagerne. Og det gav pote. Efter flere nærgående forsøg lykkedes det Benjamin Källman at komme på måltavlen. Jón Dagur Thorsteinsson afdriblede et par mand og forsøgte i første omgang at chippe den over Adrien Kappenberger. Bolden røg ned for fødderne af ham igen, og islændingen trykkede af igen. Denne gang ramte han opstanderen, men bolden landede for fødderne af Källman, der let kunne prikke den i mål.

Syv minutter senere fik vi bragt balance i tingene, da Källman og Thorsteinsson igen drev gæk med Hobro-forsvaret. Denne gang var det dog islændingens tur til at få bolden i nettet.

Og blot tre minutter senere – 10 minutter efter det første mål – bragte vi os foran. Daniel Christensen lagde en fremragende bold frem til Källman, der elegant headede den videre til Seyi Adekoya, der var sluppet fri af sin direkte oppasser. Amerikaneren havde ingen problemer med at overliste Kappenberger i målet, og dermed havde vi vendt slagets gang på blot 10 minutter. Og vi var således foran 3-2 ved pausen.

I anden halvleg sad vi igen på det hele, og vi producerede også chancer til at lave flere mål. Men det lykkedes kun at få bolden i mål en enkelt gang. Og det var igen Seyi Adekoya, der stod bag scoringen. Vanen tro var Benjamin Källman igen indblandet i scoringen, og det samme var Ninos Gouriye, der kunne sende bolden ind foran mål til en helt fri Adekoya, der kunne prikke bolden i kassen.

Selvom der var chancer til flere mål, så holdte vi os til at lave de fire. Gæsterne fra Hobro havde også få farlige situationer efter pausen, men hver gang stod Nicolai Flø i vejen. Første Reserveligakamp endte derfor med en sikker 4-2 sejr.

Og det var assistenttræner Mike Tullberg godt tilfreds med.

”Vi møder et hold fra Hobro IK, der har nogle dygtige Superligaspillere med og nogle Jyllandsseriespillere med. Jeg synes, vi spiller en god kamp, og skal vel lave seks-otte mål med de chancer, vi har. Det er klart, at vi ikke kan være tilfredse med, at ud af de fire gange, Hobro er over midten, scorer de to gange. De må ikke lave to mål på omstillinger. Inden kampen havde vi snakket om, at vi gerne ville tage nogle flere risici, og det gjorde, at vi fik et par omstillinger imod os. Men vi så gode ud offensivt. Især Benjamin Källman og Mads B. Mikkelsen viste sig godt frem. Og så må jeg også rose Lasse Steffensen fra Jammerbugt FC. Han var stærk i sine dueller og leverede en rigtig god indsats,” siger Mike Tullberg.

Matchfacts, Reserveligaen, 1. spillerunde

Vendsyssel FF – Hobro IK 4-2 (3-2)

Mål: 0-1 13. min Hobro IK, 0-2 18. min Hobro IK, 1-2 25. min Benjamin Källman, 2-2 32. min Jón Dagur Thorsteinsson, 3-2 35. min Seyi Adekoya, 4-2 66. min Seyi Adekoya
Advarsler: 42. min Lasse Steffensen, 84. Francisco Júnior.
Startopstilling, Vendsyssel FF (4-1-4-1): Nicolai Flø – Mads Roerslev, Dylan McGowan, Lasse Steffensen (Gæstespiller), Daniel Christensen – Matti Steinmann – Seyi Adekoya (79. Rasmus Prangsgaard, HI), Morten Knudsen (69. Francisco Santos Júnior), Mads B. Mikkelsen (79. Alexander Møller, HI), Jón Dagur Thorsteinsson (Ninos Gouriye) – Benjamin Källman.