Sejr over de forsvarende sølvvindere fra Vejle Boldklub

I denne uges eSuperliga ventede der hård modstand for vores drenge. Topholdet FC København var modstanderen i tirsdagens opgør, mens de forsvarende sølvvindere fra Vejle Boldklub stod klar onsdag.

Mod FC København var Andreas Hedegaard første mand i aktion. Han mødte Mads Rasmussen, og her lignede det en sejr til Hedegaard, da han kort inde i første halvleg kom foran 2-0.

Men Mads Rasmussen kæmpede sig tilbage i kampen, og fik udlignet til 2-2, der også blev kampens resultat.

I opgørets anden kamp ventede der hård modstand for Andreas Keller, der skulle besejre brandvarme Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, hvis vi skulle have point med hjem.

Og lad os bare sige med det samme, at der er en klar årsag til, at Marcuzo er suveræn topscorer i eSuperligaen. I de 10 kampe, han har spillet, har han lavet 50 mål. Næsten mere end dobbelt så mange som nummer to på topscorerlisten.

Marcuzo endte da også med en sikker 7-1 sejr over Keller, og sendte alle tre point ind på Løvernes konto.

Artiklen fortsætter efter videoen

I ondagens opgør ventede de forsvarende sølvvindere fra Vejle Boldklub.

Andreas Hedegaard og Christian Aaby skulle dermed spille op til deres absolut bedste, hvis vi skulle have noget med hjem fra det opgør.

Andreas Hedegaard lagde ud mod Mikkel ‘LordHjorth’ Bach – nr. 1 på den danske FIFA-rangliste. Den kamp var et hæsblæsende chanceorgie, og heldigvis var det Hedegaard, der var mest effektiv. Han fortsatte sin gode udvikling og vandt opgøret med 3-2, og skabte dermed et godt udgangspunkt for Christian Aaby, der skulle op mod unge Alen ‘Arrow’ Barakovic.

Den kamp lignede længe en nulløsning, men med en halv time igen tippede Arrow kampen over til Vejles fordel, da han bragte sig foran 1-0.

Det betød, at Aaby skulle op og jagte, og heldigvis bar det frugt. Med fem minutter igen scorede Aaby det forløsende mål, der sendte alle tre point i vores retning.

Med sejren har vi nu seks points luft ned til niendepladsen. Top 8 sikrer sig en plads i Playoffs i midten af april i KB Hallen.