Sen Konaté-scoring sikrede uafgjort mod Viborg FF

En scoring i dommerens tillægstid fra ivorianske Tiémoko Konaté sikrede en uafgjort i næstsidste test mod rivalerne fra Viborg FF.

Inden den sene scoring havde gæsterne fra domkirkebyen bragt sig foran efter blot syv minutter. En scoring der faldt efter et hjørnespark.

I kampens begyndelse var det gæsterne, der var mest på bolden. Og når de ikke havde den, lagde de et gevaldigt aggressivt pres for at få den tilbage i egne rækker. Det betød også, at de gik en anelse hårdt til vores spillere, og de ragede også et par gule kort til sig – og kunne godt være præsenteret et par ekstra gange for ostemaden.

Som halvlegen skred frem fandt vi fodfæste i kampen. Vi kombinerede fint, holdt bolden i egne rækker og forsøgte at komme godt ud over kanterne. Men trods gode intentioner var det som om, vi ikke helt havde fundet skarpheden, og de gode indledende manøvrer blev ikke til mere. Men trods vi ikke fik testet Viborg FF’s-keeper, så var vi farlige offensivt og skabte gang på gang lidt ravage i Viborgs forsvar.

Kampen bød ikke på mange målchancer, men på trods af det faktum, så var det alligevel en underholdende affære, da der blev gået til vaflerne, og ingen af de to hold ville give modstanderne meget rum og plads til at få sat spillet ordentligt op.

Der faldt kun den ene scoring i første halvleg.

Efter pausen kom vi bedst fra land. Tiémoko Konaté havde sat kareten i sjette gear, og han var som en hvirvelvind i vores højre side. Flere gange drev han komplet gæk med gæsternes forsvar, og han kom også frem til flere gode muligheder. I dag manglede han lidt slutprodukt, men det har han gemt til, når sæsonen for alvor går i gang.

Indskiftede Marcus Solberg kom frem til vores største chance efter 78 minutters spil. Han fik bolden lagt til rette fra Allan Høvenhoff, og Solberg kanonerede bolden afsted. Desværre prellede den af på overliggeren, og det blev derfor ikke til en udligning i det moment.

I slutminutter kom vi frem til flere gode tilbud, men vi skulle helt frem til dommerens tillægstid, før Tiémoko Konaté med lethed kunne trille bolden i mål. Tilbagevendte Sebastian Czajkowski fik en fantastisk bold i dybden, han gik den direkte vej, og da keeperen kom ud i ham, sendte han den ind til en helt fri Konaté, der kunne bringe balance i regnskabet.

Det blev den sidste scoring i kampen, og dermed en uafgjort i vores tredje og næstsidste test.

Sidste testkamp for vores vedkommende inden det går løs i NordicBet Ligaen, er mod Thisted FC i Thisted søndag d. 21. juli klokken 13.00.

Matchfacts, træningskamp

Vendsyssel FF – Viborg FF 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 7. min Viborg FF, 1-1 90+1. min Tiémoko Konaté

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-5-1): Nicolai Flø (46. Peter Friis Jensen)– Jeppe Svenningsen, Søren Henriksen, Andreas Kaltoft (60. Lasse Steffensen), Daniel Christensen (76. Benjamin Lund) – Tiémoko Konaté, Mikkel Frankoch (46. Allan Høvenhoff), Morten Knudsen (66. Marcus Solberg), Mikkel Wohlgemuth, Mads B. Mikkelsen (72 Seyi Adekoya) – Emmanuel Ogude (76. Sebastian Czajkowski)