SIDSTE KAMP I GRUNDSPILLET

Fredag kl. 19:00 afvikles sidste runde i grundspillet. Vendsyssel FF tager turen sydpå, hvor vi møder Fredericia.

I vores første år i 1. division var Fredericia lidt af en skrækmodstander. De senere år er billedet imidlertid vendt. De sidste 10 indbyrdes opgør er endt med 4 Vendsyssel-sejre, 2 sejre til Fredericia og 2 kampe er endt uafgjort. Specielt på udebane har vi på det seneste haft et godt tage på Fredericia. I de seneste 5 kampe på Monjasa Park har vi ikke tabt.

Fortidens meritter kan vi imidlertid ikke bruge til alverden. Resultaterne har jo ikke rigtig flasket sig for os på det sidste. På trods af dette er humøret intakt i truppen. Der arbejdes til stadighed hårdt fra både spillere, trænere og stab, og troen på at tingene snart vil vende er i den grad til stede.

Fredericia vandt en vigtig sejr over Fremad Amager i forrige runde. Sejren betyder, at de med et enkelt point i kampen i morgen vil være sikret en plads i top-6. Selv med et nederlag i morgendagens kamp vil pladsen i oprykningsspillet være sikret, med mindre Fremad Amager vinder ude over formstærke Silkeborg og HB Køge samtidig slår Hvidovre – ligeledes på udebane. Vi må derfor forvente at møde et topmotiveret Fredericia-mandskab, men vi er i den grad selv opsatte på at få ”vendt skuden” og give os selv det bedst mulige udgangspunkt, inden det nervepirrende nedrykningsspil starter efter landskampspausen.

Trænerteamet har udtaget følgende trup til kampen:

Peter Friis Jensen, Fabian Ehmann, Jeppe Svenningsen, Lasse Steffensen, Henri Järvelaid, Mikkel Wohlgemuth, Dusan Jaric, Mikkel Agger, Tiemoko Konate, Tobias Damsgaard, Andreas Kaltoft, Martin Dong, Thomas Christiansen, Gregory Berthier, Virgillio Postolachi, Jelle Van Der Heyden og Anders Bærtelsen.

Kampen fløjtes op fredag kl. 19:00.