Sikker sejr i anden testkamp

Det blev til en sikker 4-1 sejr over sidste sæsons nummer 6, AC Horsens, i opstartens anden testkamp. En fortjent sejr efter en god præstation, hvor mange efterlod et positivt indtryk.

Hjemmeholdet fra AC Horsens var mest på bolden i kampens første minutter, men de formåede ikke at kombinere sig igennem eller skabe farlige situationer omkring vores felt. I stedet forsøgte de sig med de velkendte AC Horsens-dyder – dødbolde og lange indkast – men heller ikke det havde de det store held med i kampens indledning.

I stedet var det os, der åbnede ballet. Moses Opondo – der fik øgenavnet Sisto af nogle AC Horsens tilhængere – lavede gode detaljer i højre side, fandt Ninos Gouriye tæt på mål, og hollænderen kunne sparke den ind bag Matej Delac i målet.

Herefter var der lidt stilstand i kampen, men den blev desværre afbrudt af et grimt, grimt uheld. Brandão, Bjarke Jacobsen og endnu en AC Horsens-mand jagtede den samme bold, og det førte til et sammenstød de tre spillere i mellem. Det gik værst ud over Bjarke Jacobsen, der lå længe på banen under kyndigt opsyn af lægestaben fra begge klubber. Han blev hentet af en ambulance og kørt på Horsens Sygehus, men var tilbage på stadion efter kampen. Vi sender de varmeste tanker til Bjarke og håber, han snart er tilbage på banen igen.

Efter det ærgerlige spilstop kom der gang i kampen igen, og igen var det os, der var klart farligst. VI havde chancer til at øge føringen, men et par dårlige beslutninger betød, at vi ikke kom foran med to. I stedet udnyttede AC Horsens et af deres farligste våben: De lange indkast. Mikkel Qvist sendte bolden ind foran mål, vi fik ikke afvist, og i stedet dukker Hallur Hansson op ved bagerste stolpe og sender den ind bag mål. Et ærgerligt mål lige inden pausen.

Den ærgerlige udligning var dog ikke noget, spillerne lod sig påvirke af. Tværtimod. Dominansen fra første halvleg var mere massiv efter pausen, og knap 10 minutter inde kunne Seyi Adekoya udnytte Mikkel Frankochs frispilning til at bringe os foran igen. Og blot et par minutter senere kunne Brandão have gjort det til 3-1, men brasilianeren svigtede i afslutningssekvensen.

Det gjorde han ikke knap et kvarter senere. Mads B. Mikkelsen og Brandão var alene med tre-fire AC Horsens spillere i en omstilling, og efter lidt et-to spil bragede Washington Brandão bolden i kassen til 3-1.

AC Horsens forsøgte at svare tilbage, men det blev aldrig deres kamp. Og i stedet kunne Emmanuel Ogude definitivt lukke og slukke kampen, da han midt for mål satte sin direkte modstander og udplacerede Kevin Mendoza, der var kommet ind i Horsens-målet.

En fuld fortjent sejr efter en præstation, hvor samtlige spillere bød ind og viste højt niveau.

Match facts – Testkamp

AC Horsens – Vendsyssel FF 1-4 (1-1)

Mål: 0-1 8. min Ninos Gouriye, 1-1 45. min Hallur Hansson, 1-2 55. min Seyi Adekoya, 1-3 73. min Washington Brandão, 1-4 85. min Emmanuel Ogude.

Advarsler: 71. min Kyle Ebecilio (VFF)

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-1-4-1): Nicolai Flø – Jeppe Svenningsen (67. Benjamin Lund), Sander Fischer (67. Lasse Steffensen), Jakob Hjorth (46. Mohamed Diarra), Daniel Christensen (67. Mathias Bonde) – Mikkel Frankoch (67. Emmanuel Ogude) – Lucas Jensen (46. Seyi Adekoya), Morten Knudsen (60. Kyle Ebecilio), Moses Opondo (60. Jeppe Illum), Ninos Gouriye (46. Mads B. Mikkelsen) – Sebastian Czajkowski (12. Washington Brandão)

Næste testkamp: Lørdag d. 7. Juli klokken 11.00 mod Hobro IK. Spillested følger.