Smal sejr i rodet affære

En sejr er en sejr. Også selvom spillet ikke altid er lige kønt, og kampen var lidt rodet. En sejr vil altid være en sejr.

Men det blev en anelse rodet fra vores side – forståeligt nok, når det er vores første træningskamp efter opstarten igen. Og kortene var blandet en smule, da alle gerne skulle have minimum 45 minutter. Vores modstander fra Jammerbugt FC er derimod langt i deres forberedelser. Ja, de er faktisk så langt, at de begynder sæsonen i 2. division på lørdag.

Så det var to hold i hver sin ende af ’parathedsskalaen’. Og Jammerbugt FC begyndte også kampen bedst. De tilspillede sig et par gode muligheder i kampens første 10 minutter, og havde vel generenet de fleste chancer i kampens første 45 minutter.

Men det var os, der havde den største chance. Efter 37 minutter trykkede Zander Hylftoft af, og han har flere gange til træning bevist, at han har lidt af en tordenstøvle. Desværre prellede hans forsøg af på overliggeren, og derfor endte første halvleg målløs.

I anden halvleg skiftede vi fem mand, og rykkede et par andre rundt på andre positioner – for alle mand skulle have mindst en halvleg, som vi nævnte tidligere.

Generelt set pressede vi gæsterne i bund og havde egentlig bolden mest. Men Jammerbugt FC er et godt fodboldhold, og formåede flere gange at spille sig godt ud af vores pres, og fik sat et par hurtigere omstillinger ind.

De sidste 45 minutter var lidt mere chancefattige end de første. Men bedst som alle troede, at kampen ville ende uden scoringer, dukkede Christoffer Boateng op. Han lurerede på chancen for en Jammerbugt FC-fejl, og han så rigtigt. ’Boa’ opsnappede bolden og kunne udplacerede Jammerbugts målmand til slutresultatet 1-0.

Næste træningskamp for vores vedkommende er på tirsdag, hvor Nicolai Flø, Rasmus Vinderslev og resten af SønderjyskE venter.

Træningskamp

Vendsyssel FF – Jammerbugt FC 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 90. min Christoffer Boateng

Startopstilling, Vendsyssel FF, 1. halvleg (4-3-3): Emil Kobberup – Tobias Damsgaard, Anders Bærtelsen, Lasse Steffensen, Jeppe Svenningsen – Ali Messaoud, Zander Hyltoft, Jelle van der Heyden – Tiémoko Konaté, Mikkel Agger, Martin Dong

Startopstilling, Vendsyssel FF, 2. halvleg (4-3-3): Emil Kobberup – Jeppe Svenningsen, Lasse Steffensen (69. Ander Bærtelsen), Andreas Kaltoft, Tobias Damsgaard – Dušan Jajić, Zander Hyltoft (75. Jelle van der Heyden), Tobias Christensen – Tiémoko Konaté, Oliver Carrara, Christoffer Boateng