Sommer, sol og sambafodbold

Det sidste er måske ikke helt sandhed. Men sommer og sol og første træningskamp op til sæsonstart. Ganske vist et nederlag på 2-3 mod AaBs superligahold på Hornevej i en velbesøgt kamp.

Selv om vi er i den spæde sæsonstart, behøver det på ingen måde at være kedeligt. Blot fire minutter gammel bringer Jannik Pohl hjemmeholdet på sejrskurs med sin scoring til 1-0. Der går dog kun yderligere fire minutter før der atter er balance i regnskabet med Christian Moses scoring på hovedstød til 1-1.

Kampen bærer præg af, at vi kun er i begyndelserne af forberedelserne til den kommende sæson, hvorimod AaB tydeligvis er længere i sine forberedelser og allerede har sæsonstart om 14 dage. I perioder formår vi dog at sætte hjemmeholdet under pres og komme til ikke ufarlige afslutninger.

I kampens 57. minut får tilskuerne en smagsprøve på vores vilje og evne til altid at være godt med i en kamp. Bolden bliver af Lucas Jensen spillet ind mod mål fra højrekanten og havner hos prøvespiller Jakob Granlund, der bringer os foran 2-1. Små ti minutter er scenariet tæt på at gentage sig, men hjemmeholdet får afværget forsøget!

AaB svarer igen og afgør kampen med to scoringer efter henholdvis 71. og 73. minutter, hvor først Jakob Ahlmann udligner og siden gør Rasmus Thellufsen det til slutresultatet 3-2.

Mod slutningen af kampen og på trods af træthed, tilspiller vi os et par artige chancer, som dog ikke bliver omsat i mål. Det slutter med 3-2 til AaB på Hornevej i en kamp, hvor vi viser ganske lovende takter.

Til vendsysselff.dk udtrykker cheftræner Erik Rasmussen stor tilfredshed med kampen, hvor der bliver udvist forbilledlig fight over alt på banen.

Næste træningskamp er søndag den 9. juli på udebane mod Vejle Boldklub.

Foto: Peter Vagning, vendsysselff.dk.