Stadionrekorden står for fald

Det bliver på mange måneder en stor dag for Vendsyssel FF i morgen, mandag d. 6. august. Det første lokalopgør i Superligaen mellem Vendsyssel FF og AaB og på et totalt udsolgt Nord Energi Arena, hvor stadionrekorden på 5281 (sat mod FC København d. 27. april 2017 i Sydbank Pokalen) står for fald. Og det er noget cheftræner Jens Berthel Askou og resten af trænerteamet og spillertruppen glæder sig til.

”Vi ser enormt meget frem til det. Vi leverede en god præstation sidst, vi spillede hjemme (3-2 sejr i premieren mod OB, red.), og vi glæder os til at byde AaB velkommen og vise, at vi endnu en gang vil være svære at slå på hjemmebane,” siger han.

Inden kampen har der været meget snak om, at nogle af tilskuerne vil stå med et ben i hver lejr, da vendelboerne har været vant til at skulle til Aalborg for at se Superliga-fodbold. Men efter kampen i morgen håber Jens Berthel Askou, at de i fremtiden vil vælge Nord Energi Arena, når der skal ses topfodbold.

”Vi ved, at der er mange af tilskuerne, der har et ben i begge lejre og måske ikke helt ved, hvilket et af dem de skal stå på. Vi vil selvfølgelig forsøge at overbevise dem om, at de skal tage en helt hvid trøje på næste gang, de skal ud og se fodbold. Og så er det selvfølgelig fedt at kunne fylde stadion op. Vi synes, det er et fedt stadion at spille fodbold på, når der er så mange tilskuere, for det er meget intimt og man er tæt på banen,” siger han.

”Vi kender AaB rigtig godt, og de kender os lidt bedre end mange af de andre modstandere. Men vi skal ikke grave dybere end vi plejer, for vi skal altid kunne levere. Men jeg tror da, at der kommer noget mere energi ude fra tilskuerne, og det vil vi også kunne mærke inde på banen. Vi glæder os til at fornemme, hvad det kan være med til at give hele oplevelsen i morgen,” slutter Jens Berthel Askou.

Til lokalopgøret mod AaB har cheftræner Jens Berthel Askou udtaget følgende 19 spillere:
1 Nicolai Flø, 2 Jeppe Svenningsen, 3 Jakob Hjorth, 6 Mikkel Frankoch, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 13 Søren Henriksen, 14 Emmanuel Ogude, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 18 Mads B. Mikkelsen, 20 Daniel Christensen, 21 Morten Knudsen, 22 Seyi Adekoya, 23 Sebastian Czajkowski, 28 Frederik Ibsen, 30 Alexander Juel Andersen.
Allan Høvenhoff er den eneste, der ikke er disponibel til kampen i morgen, da han stadig genoptræner efter sin lyskenskade.