STATUS FRA TRÆNERTEAMET

Året er ved at være slut, og det er tid til at gøre status for et 2018, der på mange måder har været begivenhedsrigt. Herunder følger en status fra vores trænerteam, Jens Berthel Askou og Mike Tullberg, på året der er gået.

”2018 har været en fantastisk rejse for alle i Vendsyssel FF. Vi har først og fremmest nået vores sportslige ambitioner om at sikre oprykning til Superligaen på trods af, at det så svært ud med 3 runder tilbage af foråret. Efter nogle hektiske uger, hvor jeg overtog som hovedansvarlig for holdet for Erik (Rasmussen, red.), lykkedes det at besejre Lyngby 2 gange i playoffkampe og dermed sikre Vendsyssel FF en historisk oprykning til det fineste selskab,” siger cheftræner Jens Berthel Askou.

Han fortsætter:

“Denne bedrift kickstartede en voldsom proces med at få gearet klubben til Superligaen, og vi har lige siden da været i gang med at ansætte spillere, stab og medarbejdere i administrationen. En sådan proces hører aldrig rigtigt op i en Superligaklub, hvilket de seneste dages begivenheder også fortæller om. Men status i Vendsyssel FF er, at vi, der stadig er her, er de samme personer, som har været altafgørende for at sikre os en flot start på livet i Superligaen. Jeg er enorm stolt over og taknemmelig for det kæmpe stykke arbejde som alle i staben, spillerne, administrationen, bestyrelsen og de mange, mange frivillige har ydet for at give os et godt fundament forud for forårets spændende kampe,” siger han.

”Efteråret i superligaen har været en fantastisk rejse. På kort tid har vi formået at skabe en kultur, hvor spillere, trænere og resten af staben føles som en lille familie. Vi kæmper for det samme, og vi gør det samlet. Vi har hentet 19 point i Superligaen og er kommet i kvartfinalen i pokalturneringen. Det er vi rigtig stolte over. Vores forhold til vores fans er blevet tættere, og vi er klar til at angribe alle de dommedagsprofeter, der venter os. Ligesom vi gjorde det i sommer,” siger assistenttræner Mike Tullberg.

Når kalenderen for 2018 ophører, og vi i stedet skal finde en ny med årstallet 2019 frem, venter der også et transfervindue. Det måske vigtigste i klubbens historie.

“Vi føler os rigtigt godt klædt på til den kommende tid og både Mike Tullberg, Jacob Andersen og jeg selv har været i tæt dialog omkring truppen og den sportslige udvikling siden i sommers. Det kommende transfervindue har allerede bragt én ny spiller til klubben, og vi er godt i gang med at sikre os at kvaliteten i truppen bliver yderligere styrket,” forsikrer Jens Berthel Askou.

“Vi vil gerne ønske alle, der følger med og bakker op omkring Vendsyssel FF, en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang igen inden så længe,” slutter trænerteamet af.