Statusupdate fra Vendsyssel FF

Vi modtager i øjeblikket ufattelige mængder henvendelser og mails fra nysgerrige sjæle om, hvad der foregår i Vendsyssel FF i disse dage. Vi prøver efter bedste evne at besvare jer alle, men indimellem glipper en henvendelse eller to, hvorfor vi giver jer et lille indblik i det her.

Mange spørger til Nord Energi Arena. Hvad skal der ske? Hvordan kommer det til at se ud? Og ikke mindst – bliver den klar til sæsonpremieren mod OB? Vi kan forsikre jer om, at der bliver arbejdet hårdt og intenst på, at få stadion gjort klar til Superligaen. Vi har allerede haft nogle møder med kommunen og de øvrige ejere, og vi har skemalagt de næste. Status er, at vi endnu ikke ved, hvordan Nord Energi Arena kommer til at se ud. Der er mange hensyn, der skal tages. Vi håber på, der kommer en afklaring snarest, så vi kan fortælle jer om det.

Udover Nord Energi Arena, så bliver der arbejdet benhårdt i kulisserne for at få sammensat et stærkt sportsligt setup – en god og konkurrencedygtig spillertrup samt et forbedret setup omkring trænerstaben, der er klar til den nye sæson, der begynder lige om lidt.

På kontoret knokler vi for at blive klar til den nye sæson i Superligaen. Der er mange ting, vi skal forholde os til – også nye ting. Og vi arbejder på at få styrket den interne organisation, så er vi er rustet til at klare opgaven.

Og så er der sæsonkortene. Som et nyt tiltag i den kommende sæson, tilbyder vi, at du kan få dit sæsonkort på din telefon. Sæsonkort kan købes på shop.vendsysselff.dk fra uge 27.

Grunden til, at vores billetsystem ikke er åbnet endnu, er fordi, vi – som nævnt tidligere – ikke ved, hvordan Nord Energi Arena kommer til at se ud til den kommende sæson.