Stensgaard: Vi blev for ængstelige

Det var en flok mutte spillere og trænere, der sad i omklædningsrummet i går, da Skive IK’s Oliver Haurits dybt inde i overtiden udlignede og skaffede hjemmeholdet det ene point.

”Det er en tung følelse at stå med. Sådan er det altid, når man bliver frataget noget. Og her mener jeg ikke frataget pga. dommere. Men man håber jo altid, når man har det resultat, man nu har og der ikke er lang tid tilbage, så føles det tungt,” siger cheftræner Lasse Stensgaard og uddyber:

”Når det er sagt,så synes jeg måske, at det var lidt en naturlig konsekvens. Vi blev lidt for ængstelige i anden halvleg, panikkede lidt og spillede mere for at undgå noget end for at opnå noget. Det gjorde, at vi mistede bolden hele tiden og endte i lange forsvarssekvenser,som også blev lidt uorganiserede. For når vi endelig vandt bolden, så tæskede vi den væk igen. Så faldt vi lavere og lavere. Man kunne godt mærke, at de muligheder Skive havde blev større, og så var målet vel en naturlig konsekvens af det – uden at de vadede i chancer,” siger Stensgaard.

Hvis man ikke vidste det, skulle man ikke tro, at det var det samme hold, der spillede vores to halvlege i går. For der var milevidt forskel på de to gange 45 minutter.

”Første halvleg var rigtig fin. Vi var kompakte og fik sat tingene godt sammen offensivt. Man skal vide, at det var en mega svær bane at spille på, for den var både tung, blød og hård (pga. den massive regn, der faldt under hele opvarmningen og de 90 minutters spilletid, red.) på samme tid. Det skal ikke være nogen undskyldning, men det gjorde bare, at kampbilledet blev noget andet. Det handlede mere om at vinde rum og dueller, hvor man kunne taget noget af den del væk ved at være gode på bolden. Det gjorde vi fint i 1. halvleg, og kom helt fortjent foran, og gik til pause med en god fornemmelse. Men Skive gik lidt mere til os i anden halvleg, og så opstod rummene bare nogle andre steder på banen, men der formåede vi hverken at få bolden eller os selv hen, og så blev det noget tju-bang fodbold, hvor de tju-bangede mere end os,” siger cheftræneren, der var tilbage i trænerstolen efter en enkelt kamp på sidelinjen grundet sygdom.

Skuffelsen over de mistede point skal hurtigt bankes ud af hovedet. For allerede på lørdag venter næste kamp, når HB Køge gæster Hjørring og Nord Energi Arena. Og den kamp er interessant, når man kigger på tabellen i 1. division.

”Kampen i dag (i går, red.) var mega vigtig, men den kamp, der venter om to dage er ikke mindre vigtig. Så det handler om, at få den her tunge kamp ud af benene, så vi står friske igen, når vi møder HB Køge. Vi skal lukke den her kamp godt og grundigt ned, og så har vi vel lige en enkelt dag, hvor vi kan forberede os på en ny modstander,” slutter Stensgaard.

Kampen i dag var mega vigtig,men den er jo ikke mindre vigtig, den akmp der venter om to dage, så det handler om, at få den her tunge,tunge kamp ud af benene, så vi står friske igen, når vi møder HB Køge. Den her skal lukkes godt og grundigt ned, og ås har vi vel lige en enkelt dag, hvor vi kan forberede os på en ny modstander