Stensgaard: Vi manglede den helt store chance

Det blev desværre til endnu et nederlag, da HB Køge i går trak sig sejrrigt ud af duellen på Nord Energi Arena, og kunne tage retur med alle tre point. Derfor var det naturligvis også en skuffet cheftræner VEN.tv fangede efter kampen.

”Vi havde sat næsen op efter mere i dag. Også ovenpå to kampe uden nederlag, så ville vi rigtig gerne have fulgt op på det på hjemmebane, hvor vi i øvrigt har været fint kørende og stærke resultatmæssigt. Så det er vi rigtig skuffede over ikke lykkede,” siger han.

Det startede ellers ganske fint i 1. halvleg, hvor vi havde et par gode muligheder for at bringe os foran.

”Vi fik dem til at løbe mod eget mål, og fik også en rigtig stor chance og et par løse muligheder. Det var det, vi gerne ville. Så kunne det godt være, vi skulle have scoret på den rigtig store chance for at have fået overtaget. Det skete ikke, men vi gik til pause med en god fornemmelse – også selvom vi kæmpede med at få skabt de afgørende muligheder,” siger han og roser sine spilleres indsats.

”Det var en enorm indsats fra drengene. Også til sidst, hvor de sprintede rundt for at få fat i bolden og sat den i spil. Den del er jeg rigtig tilfreds med. Men vi kom ikke for alvor ind og skabt de afgørende chancer, og når man ikke gør det, så er man afhængig af, at der står et nul i den anden ende, hvis man skal have point. Det har vi desværre været lidt for dårlig til,” siger Lasse Stensgaard.

HB Køges Martin Koch Helsted scorede kampens enlige mål kort efter pausen. Det var et irriterende tidspunkt, det kom på.

”Når man lige har lagt en plan for, hvad der skal ske nu, så blev den godt og grundigt sparket et andet sted hen. Med en scoring følger næsten altid en periode på 10-12 minutter, hvor man skal finde sig selv igen og komme tilbage i kampen. Det kæmpede vi med i en periode. Vi fik skabt et tryk til sidst der gjorde, at HB Køge kom til at stå lidt lavere, end de gjorde undervejs, men vi manglede den helt store chance,” siger Stensgaard.

De sidste par kampe har vi haft en mere kompakt defensiv, og selvom vi tabte i går, så holdte vi HB Køge nede på blot en enkelt scoring.

”Vi trak en streg i sandet efter Aarhus Fremad-kampen hvor vi sagde, at vi blev nødt til at finde noget mere stabilitet, så vi ikke hele tiden skal op og lave 2-3 mål, eller modstanderen bare pøler boldene ind hos os. Den del er vi lykkes fint med. De sidste tre kampe – inklusiv den i dag (i går, red.) har vist, at vi er svære at skabe chancer mod. Men vi kan jo ikke spille til nul i alle kampe – det er helt utopi at tro. Og det (uafgjorte, red.) flytter heller ikke så meget, selvom alle point er vigtige. Så nu handler det om, at vi får lagt på i den anden ende også, så vi bliver en alvorlig trussel deroppe også,” slutter Stensgaard.

Næste kamp for Lasse Stensgaard og resten af Vendsyssel FF-mandskabet er søndag d. 1. november, hvor 3F Superliganedrykkerne fra Silkeborg IF venter.