Stensgaard: Vi skal være på stikkerne

I morgen skal vi igen i aktion, når vi triller bussen ned ad E45 og gør holdt i Kolding, hvor hjemmeholdet fra Kolding IF venter.

Den netop overståede træningsuge har igen budt på velkendte omgivelser, da vi er tilbage i Idrætscenter Vendsyssel.

“Det er altid dejligt, at være tilbage. Jeg stod og roste Blenstrup sidste gang, for det var været rigtig godt. Selvfølgelig er det dejligt, at være tilbage. Det er her, vi trives bedst og her, vi har alle vores ting og kan få maksimalt ud af det, vi har. Nu kan jeg ikke stå og sige, vi ikke har styrke faciliteter eller forskellige baner at træne på. Så det har været rigtig, rigtig dejligt, og de har været savnet alle folkene herinde (på centret, red.), siger cheftræner Lasse Stensgaard.

Kampen mod Kolding IF er et opgør mod nummer 10 og 11 i tabellen – endda med pointlighed mellem de to hold. Så det bliver et spændende opgør, der venter i morgen.

“Jeg tror, det bliver en tæt og intens kamp. Det er sådan, det er, hvis man kigger i tabellen. Det synes jeg, det var sidst, vi mødte dem, og min forventning til i morgen er, at det bliver en kamp på 90+ minutter, hvor vi skal være på stikkerne hele vejen. Og så håber jeg, vi er lidt dygtigere til at få hugget bolden i kassen, end vi var sidst, når vi har perioder med momentum. Så vi får den lykkefølelse af det ultimative, og ikke kun føler, vi spiller godt, men også får udbytte af det,” siger han.

Rent kampmæssigt er det ikke så lang tid siden, vi mødte morgendagens modstander sidst. Men selvom kampene mod Kolding IF har ligget relativt tæt, så er der sket meget på de to hold i mellemtiden.

“De har skiftet både lidt i formationen og i spillerne, og det har vi også. Selvfølgelig er der nogle nuancer, men det er ikke sådan, at jeg bare hiver det gamle op af tasken. Man bliver nødt til at kigge på hver kamp for sig. Det er en ny opgave, og uanset om man lige har mødt dem eller om det er lang tid siden, så går vi ind til kampen med krum hals,” siger Lasse Stensgaard.

Han tror ikke, at det faktum, at det ene hold kan skabe en smule luft til det andet, får den store indflydelse på kampens generelle billede.

“Det tror jeg ikke. Det var det også sidste gang, og jeg ved ikke, om det havde indflydelse på kampbilledet. Jeg tror først, at når kampen er i gang, så tænker man ikke så meget over det der. Det er mere mellem kampene, at man kan risikere at kigge på det eller blive påvirket af det. Men når først kampen lever, så bliver den spillet som alle mulige andre. Så kan det godt være, at når der er et kvarter igen og det ene eller det andet hold har et resultat – eller ikke har det – at det får lidt indflydelse, fordi man godt ved, at det her er en kamp man rigtig gerne vil vinde. Så måske til sidst i kampen, men for mig lige nu er det en modstander, og den hedder Kolding IF. Havde den heddet noget andet var vi gået til opgaven på samme måde,” siger han.

Til kampen i morgen har han – i samarbejde med assistenterne David Olsen og Michael Hjortkjær – udtaget følgende trup:

3 Jakob Hjorth, 5 Henri Järvelaid, 6 Mikkel Wohlgemuth, 7 Tobias Christensen, 8 Dušan Jajić, 9 Mikkel Agger, 10 Tiémoko Konaté, 13 Søren Henriksen, 14 Zander Hyltoft, 15 Andreas Kaltoft, 17 Martin Dong, 19 Ali Messaoud, 20 Grégory Berthier, 23 Easton Ongaro, 24 Emil Kobberup, 26 Jelle van der Heyden, 32 Kevin Ray Mendoza og 70 Muhammed-Cham Saračević.

Peter Friis Jensen, Jeppe Svenningsen, Christoffer Boateng, Tobias Damsgaard, Morten Knudsen og Anders Bærtelsen er ukampdygtige, mens Lasse Steffensen har karantæne.

Der er kampstart i morgen klokken  19:00, og kampen kan ses på Viaplay fra klokken 18:55.